Suoja-aineet

SUOJA-AINE MATTAKIVELLE

Soveltuvuus

Tuote soveltuu vuolukiven, marmorin, graniitin, hiekkakiven ja muiden luonnonkivilaatujen sekä mosaiikkibetonien käsittelyyn. Tuotetta voidaan käyttää sisällä ja ulkona. 

Ominaisuudet

Tuote säilyttää materiaalin luonnolliset värit, suojaa ultraviolettisäteilyn vaikutuksilta ja sallii rakenteen normaalin hengittämisen. Tuote antaa materiaalille näkymättömän suojan vesi- ja rasvapohjaista lian imeytymistä vastaan. Käsittely ei kuitenkaan suojaa kalkkipitoisia materiaaleja happojen syövyttäviltä vaikutuksilta. 

Käyttöohjeet 

Työskenneltävä yli +10C lämpötilassa. Sekoita hyvin ennen käyttöä. Levitä pehmeällä kankaalla, mopilla, maalitelalla tai kevyesti sumuttamalla. Levitä ainetta tasaisesti ohut kerros puhtaalle, kuivalle tai melkein kuivalle pinnalle. Käsittely kuivuu hyvin nopeasti. Lattiapinnoille suosittelemme 2 annostelukertaa, seinäpinnoille riittää 1 käsittely. Uusi annostelu tehdään aina kuivuneelle pinnalle. Jos materiaalissa on samea pinta käsittelyn kuivumisen jälkeen, sen voi poistaa kuivalla kankaalla pyyhkäisemällä. Suojaus  saavuttaa täydellisen tehonsa 24 tunnissa. 

Riittoisuus riippuen kivipinnan huokoisuudesta 5-12 m2 per litra. 

Huolto

Muodostuttuaan suojaus sietää hyvin normaalien pesuaineiden sekä ilmansaasteiden rasitusta. Käsittely on poistettavissa pesemällä pinta isopropanolilla tai etyylialkoholilla. Perusteellisemmissa puhdistuksissa käytetään voimakkaampaa pesuainetta, esimerkiksi Deterjet-kivenpuhdistusainetta. Peruspuhdistuksen jälkeen käsittely on aina uusittava. 

Tuotetiedot 

Tuote sisältää silaaneja/siloksaaneja ja fluorattuja kopolymeerejä vesialkoholi-seoksessa. Ei sisällä silikoneja. Tuotteella ei ole vaarallisuudesta kertovaa varoitusmerkkiä. Lisätietoa tuotteesta beretta.fi.

Turvalausekkeet 

S2 Pidettävä lasten ulottumattomissa. S7 Astia on pidettävä tiukasti suljettuna.

Hinta

62 € 1 litran pakkaus

34 € 0,5 litran pakkaus

18 € 0,25 litran pakkaus

10 € 0,125 litran pakkaus 

SUOJA-AINE KIILTÄVÄLLE KIVELLE

Soveltuvuus

Tuote soveltuu kivipinnoille, joiden imukyky (huokoisuus) on alhainen, erityisesti kiillotetun marmorin ja graniitin suojauskäsittelyyn. 

Ominaisuudet

Tuote kyllästää kiven tehokkaasti kosteutta ja öljyä hylkiväksi sekä suojaa kiven pinnan vaikeata likaa ja tahroja vastaan. Tuote säilyttää materiaalin luonnollisen ulkonäön ja sallii materiaalin normaalin hengittämisen. Siitä ei jää minkäänlaisia myrkyllisiä jäämiä käsitellyille pinnoille. 

Käyttöohjeet 

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä ainetta tasaisesti ohut kerros puhtaalle ja kuivalle pinnalle sumuttamalla, maalipensselillä tai -telalla, pehmeällä liinalla tai tupolla. Noin 5 minuuttia annostelun jälkeen imeytymätön tuote poistetaan imeyttämällä se pehmeään imukykyiseen liinaan. Tuotteen kuivumisen jälkeen (2-4 tuntia) voidaan käsitellyn pinnan kirkkautta lisätä hankaamalla sitä pehmeällä liinalla, tupolla tai pehmellä laikalla. Yleensä yksi annostuskerta on riittävä.

Riittoisuus riippuen kivipinnan huokoisuudesta 15-40 m2 per litra. 

Huolto

Koska kyseessä on pinta-aktiivinen aine, päivittäinen pesuaineilla puhdistaminen kuluttaa ainetta kiven pinnasta. Uusintakäsittely suositellaan tehtävän noin kerran vuodessa, jotta aineen tahroja ja öljyä hylkivä ominaisuus säilyy. Käsittelyn vettä hylkivä vaikutus on erittäin pitkäaikainen. 

Tuotetiedot 

Tuote sisältää modifioituja siloksaanipolymeereja vesipohjaisessa emulsiossa. Ei sisällä liuottimia. Tuotetta ei ole luokiteltu vaaralliseksi eikä myrkylliseksi. Huolehdi tekokkaasta ilmanvaihdosta ja vältä ihokosketusta ja roiskeita silmiin. Lisätietoa tuotteesta beretta.fi.

Turvalausekkeet

S2 Pidettävä lasten ulottumattomissa. S7 Astia on pidettävä tiukasti suljettuna.

Hinta

62 € 1 litran pakkaus

34 € 0,5 litran pakkaus

18 € 0,25 litran pakkaus

10 € 0,125 litran pakkaus 

UNIVERSAL STONE -PUHDISTUSAINE

Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

Universal Stone sopii erinomaisesti kaikkien myymiemme kivituotteiden puhdistukseen. Tosin puhdistat sillä samalla myös saunan lauteet, lasipinnat, kaakelit ja hanat. 

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

On totuttu, että kodin puhdistusaineet ovat nestemäisiä. Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.

Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Hinta

23 € 650 gramman pakkaus, jossa mukana kaksi sientä.