[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Suositukset

Perheyrityksenä panostamme palveluun ja hyviin tuotteisiin. Tässä muutamia poimintoja saamastamme asiakaspalautteesta:

"Kiitos hyvästä palvelusta" - P&A, Karkkila

"Kiitos erittäin nopeasta vastauksesta" - E, Helsinki

"Kyllä on hyvät kivet :). Nyt on puuhellan valkea sammunut yli kolme tuntia sitten ja edelleen on kivet niin lämpöiset, ettei kestä kädellä kokeilla." - kaksi lämmönvaraajakiveä ostanut Petra

"Tässä vielä kokemuksia parilta päivältä: Kivi lämpeää miellyttävästi ja takkaliesi tuntuu nyt säteilevän lämpöä ympäristöön enemmän kun lämpö ei karkaa suoraan ylös. Kun päivällä on uunissa tehty ruokaa niin illalla kävellessä tuntee vielä kiven luovuttavan lämpöä ympärilleen. Eihän tämä tietenkään koko keittiötä lämpöisenä pidä, mutta tuntuu mukavalta ja kivi näyttää hyvältä. - Suosittelen tätä ratkaisua myös veljelleni". Jukka.

"Hyvin lämpenee. Kiitos ystävällisestä palvelusta". Hei! Lämpö pysyi pitkään, ollaan tyytyväisiä" - lämmönvaraajakiven ostajat, P & M, Nurmijärvi. 

"Moi, kiitos ja toimii hyvin. Lämmitettiin myös ruuat tuon vuolukiven päällä foliossa. Eipä tarvinnut kaasuhellaa käyttää, eli säästää myös sillä tavalla mm. mökkiolosuhteissa, missä sähköä ei ole ja ei kestä kauaa. Nyt aamupuurot ja kahvivedet tulee myös tuossa vuolukiven päällä lämmitettyä. Kiitos ja täytyy tulla vaimon kanssa käymään ja katsomaan mitä muuta kivaa ja hyödyllistä löytyisi. Suosittelemme ko. tuotteita myös kaikille kavereillemme", Petri Kuusisaari.

"Hyvin varaa vuolukivet lämpöä. Suosittelen". Tea

Jätä alla oma palautteesi palvelustamme ja tuotteistamme. Voit myös ehdottaa lisäyksiä tuotevalikoimaamme. Kiitämme jo etukäteen.


 

Kerro meille mielipiteesi.

 

Kivikauppa: Kauppalankatu 2, 05800 Hyvinkää ma-pe 12-18, la 10-15
Kiviverstas: Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää, käynti sopimuksen mukaan
Puhelimitse: Anu 040 411 0576 Raili 040 504 1776, Veijo 0400 410 249
Sähköpostitse: anu.karvinen (at) helastone.fi, raili.kovero(at)helastone.fi