Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa HelaStone Oy:n verkkosivuilla vieraileville, mitä henkilötietoja HelaStone Oy kerää heistä, mihin tarkoitukseen henkilötietoja käytetään sekä mille tahoille tietoja voidaan luovuttaa.

Meille on tärkeää yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen. Keräämme henkilötietoja vain, kun se on tarpeellista. Keräämme myös vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi.

Hyväksymällä tietosuojakäytäntömme verkkosivustollamme tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt myös henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

1. Rekisterin nimi

HelaStone Oy:n asiakasrekisteri

2. Rekisterinpitäjä

HelaStone Oy (Y-tunnus: 01100599)
Asemankatu 47 A,
05900 Hyvinkää

3. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Anu Karvinen
Puh. 040 411 0576
anu.karvinen@helastone.fi

4. Rekisterin peruste ja käyttötarkoitus

HelaStone Oy:n asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen. Henkilötietojasi tallentuu asiakasrekisteriin, kun ostat HelaStonen tuotteita, luovutat tietojasi meille hyväksyen luvan markkinointiin (esimerkiksi lomake messuilla) ja/tai osallistut HelaStone Oy:n järjestämään arvontaan.

Emme käytä henkilötietojasi markkinoinnin kohdentamiseen. Kun olet ostanut meiltä tuotteen, voit kuitenkin antaa luvan, että voimme markkinoida myöhemmin sinulle henkilökohtaisesti esimerkiksi uusista tuotteista.

5. Rekisteriin mahdollisesti kerättäviä tietoja

Rekisteri sisältää vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia asiakasrekisterin kannalta. Niihin kuuluvat nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite, jos tuote toimitetaan kotiin. Emme kerää arkaluonteisia tietoja asiakkaistamme.

Annat itsestäsi meille tietoja tilatessasi tuotteitamme tai kun täytät lomakkeita verkkosivuillamme. Voit luovuttaa tietojasi meille myös kommunikoimalla puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla viestintätavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat silloin, kun osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, kilpailuihin tai kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

6. Tietojen luovutus

Emme luovuta keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille. HelaStone Oy ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Hävitämme asiakkaan tiedot asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Jos HelaStonen liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

Asiakkaillamme on oikeus pyytää tarkasteltavaksi itsestään rekisteriin kerättyjä henkilötietoja. Olethan tällöin yhteydessä rekisteriasioita hoitavaan henkilöömme Anu Karviseen (anu.karvinen@helastone.fi).

7. Tietojen suojaaminen

Asiakasrekisteriä säilytetään aina salassa niin, ettei ulkopuoliset pääse tietoihin käsiksi. Käsittelemme asiakasrekisterissä olevia tietoja turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tämän lisäksi parannamme koko ajan henkilötietojen käsittelijän osaamista.

Tarkistamme tiedot kohtuullisin väliajoin. Tällöin poistamme rekisteristä tarpeettomat sekä vanhentuneet tiedot.

8. Henkilötietojen säilytys, päivitys ja korjaus

Säilytämme henkilötietojasi 10 vuotta tai siihen asti, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Emme kuitenkaan säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Asiakkaillamme on oikeus tietojen oikaisuun. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot meille sähköpostitse.

Sinulla on myös oikeus tulla unohdetuksi koska tahansa sekä rajoittaa tai vastustaa henkilötietojen keräämistä. Otathan huomioon, että tämä voi vaikuttaa tilauksen suorittamiseen ja asioimiseen kanssamme.

9. Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta sivumme palvelisivat sinua mahdollisimman hyvin. Käyttämällä HelaStonen verkkosivuja hyväksyt myös evästeiden käytön. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivulta.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, otathan huomioon, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua.

10. Muutokset tietosuojakäytäntöön

HelaStone Oy varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojaselosteeseen koska tahansa muutoksia. Tekemämme muutokset ovat sellaisia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojaselostetta koskevat muutokset julkaistaan verkkosivuillamme.