Perheyritys Hyvinkäällä

HelaStone on perustettu vuonna 1947. Ensimmäiset vuosikymmenet toimialana olivat kivijalosteiden valmistus ja tukkukauppa. Nykyisessä muodossa HelaStone on toiminut 2010-luvun alusta. Toiminta alkoi varastomyynnistä ja sen jälkeen olemme erikoistunut luonnonkiviin ja niiden työstö- ja asennustöihin. Kivikauppa avattiin 2017 vuoden alussa.

Liiketilamme sijaitsevat Hyvinkään keskustassa. Ketteränä ja hyvin verkostoituneena yrityksenä pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hintatason sekä nopean toimituksen vähittäismyynnin ja toimitusmyyntierien osalta. Tuomme tuotteemme itse maahan. Valmiskivituotteita myymme suoraan varastosta.

Meiltä saa luonnonkivet, työstön ja asennuksen luotettavasti vuosikymmenten ammattitaidolla. HelaStone kuuluu luottokelpoisuusluokituksessa parhaaseen luokkaan AAA+.

Teitä palvelemassa ovat

Kivimestarimme Veijo

  0400 410 249
  veijo.helasmeri (at) helastone.fi

Toimitusjohtaja ja kivimestari Veijo työstää ja toimittaa kivet asiakkaille.

Kivikauppiaamme Raili

  040 504 1776
  raili.kovero (at) helastone.fi

Raili markkinoi, mainostaa ja palvelee teitä Kauppalankadun kivikaupalla lauantaisin. 

Kivikauppavastaavamme Anu

  040 411 0576
  anu.karvinen (at) helastone.fi

Anu tekee tarjoukset ja palvelee teitä maanantaista perjantaihin kivikaupalla.

Verstas

Verstaamme sijaitsee pienen matkan päässä Hyvinkään keskustasta. Työstämme siellä luonnonkivestä tasot käsityönä ilman uusinta teknologiaa. Pystymme myös tarjoamaan tuotteita edulliseen hintaan.

Pystymme valmistamaan joustavasti mittatilaustöitä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä mittatilaustyöasioissa – pystymme lähes varmasti toteuttamaan toiveesi!