Sally Jade

449,00 

Hinta per neliömetri

Sally Jade on beige marmorikuvioitu puolikiiltävä kvartsitaso. Lämpimien sävyjensä puolesta Sally Jade sopii hyvin yhdistettäväksi murrettujen värien, kuten kermanvalkoisen, smaragdinvihreän tai burgundinpunaisen kanssa olohuoneessa, makuuhuoneessa tai kylpyhuoneessa. Yhdistä helppohoitoinen kvartsitaso samanväriseen aitoon Crema Marfil- marmoriin.

Kvartsikivi on kestävä ja helppo pitää puhtaana, eikä se tarvitse normaalin puhtaanapidon lisäksi säännöllistä hoitoa.

Kiinnostuitko Sally Jadesta?

Tätä tuotetta ei voi ostaa verkkokaupan kautta!

Beige KVARTSITASO Sally Jade

Beige kvartsitaso Sally Jade on aivan aidon marmorin näköinen upea kvartsikivi, joka sopii kodin kaikkiin tiloihin.

Sally Jaden HINNOITTELUSTA

Sally Jadea saat 18 mm paksuudessa.

Levyn maksimimitat 3000 x 1400 mm: 449 € /m2

Kiven työstöstä laskutetaan erikseen. Tutustu avoimeen hinnastoomme!

Lähetä tarjouspyyntö Sally Jadesta – beige kvartsitaso moneen tarkoitukseen!

MATERIAALISTA

Beige kvartsitaso Sally Jade on kvartsikivestä (noin 91%), sidosaineista (hartsi, noin 7%) ja pigmenttiaineista (noin 2%) muotoonpuristettu materiaali. Laadukkaat CE-sertifioidut kvartsitasomme valmistetaan Kiinassa Wayonin tehtaalla. Wayon kiinnittää huomiota ympäristö- ja työturvallisuusasioihin. Lue lisää täältä. Kvartsitasot työstetään mittaan yhteistyökumppanimme Wein hyvin johdetulla tehtaalla Kiinan Fujianissa.

Kvartsikivi on huoleton kodin tasomateriaali. Se kestää hyvin kulutusta, se on helppo pitää puhtaana, eikä sitä tarvitse huoltaa. Se on myös hygieeninen ja allergiavapaa. Kvartsitason päivittäiseksi hoidoksi riittää pyyhkiminen kostealla liinalla, esim. mikrokuituliinalla.

Kvartsitasojen kuumuuden kestävyys ei ole yhtä hyvä kuin graniitin. Kvartsitasojen valmistaja lupaa lämmönkestävyyden 160 asteeseen saakka, mutta uunista tai liedeltä nostetuille kuumille astioille on aina käytettävä pannunalusta.

Lue lisää kvartsitason hoidosta täältä.

MEILTÄ MYÖS ALTAAT JA PISTORASIAT

Jälleenmyymme laadukkaita kotimaisen Otsosonin tuotteita. Graniittitason ostajalle keittiö- ja kylpyhuonealtaat -15% alennuksella! Otsosonilta löydät sopivan altaan niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Tutustu suoraan varastossamme olevaan allasvalikoimaan tai Otsosonin koko tuotevalikoimaan (avautuu uudelle välilehdelle).

Bachmann Twist -pistorasiat ovat käteviä tasoon upotettavia kaksinapaisia pistorasioita kolmessa eri värissä.

KÄYTÄ KVARTSIKIVEÄ MONIPUOLISESTI

Kvartsikivi sopii erinomaisesti moneen muuhunkin paikkaan kuin keittiöön. Teetä siitä ikkunalaudat, wc-tasot, pöytälevyt tai kaiuttimien alustat. Mittaa noin-mitat kohteessa ja lähetä tarjouspyyntö! Me teemme pienet ja iso työt edullisesti ilman aloituskustannuksia!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö Sally Jadesta!

Saatat myös pitää...