fbpx
,

Vuolukivi Hexagon -mosaiikki

178,20 198,00 

Hinta per neliömetri/pakkaus.
Katso tarkemmat hinnat pudotusvalikosta.

Kuusikulmamosaiikki Vuolukivi Hexagon on trendikäs versio klassisesta vuolukivestä.

Myyntierät: Neliömetreittäin, 10 kappaleen pakkauksissa ja myös yksittäiskappalein!

Vuolukivi Hexagon -mosaiikki

Upea Vuolukivi Hexagon – mosaiikki soveltuu erinomaisesti sekä kostean että kuivan tilan pinnoittamiseen. Kuusikulmainen muoto jakaa mielipiteet – se on trendikästä juuri nyt, mutta tykkäätkö vai vihaatko, se on makuasia.

Lisätietoja tuotteesta

Myydään arkkina. Arkin koko noin 320 x 310 x 10 mm, yksittäisen mosaiikkipalan koko noin 48 mm.

Pintaviimeistely: Kiillotettu.

Vuolukivi Hexagon -mosaiikki materiaalina

Vuolukivi on keskiharmaa, tiivis kivi. Tiiviytensä ansiosta se on painava, ja täten sen erityisominaisuus on erittäin hyvä lämmönvaraavuus. Tämä ominaisuus tekee vuolukivestä vertaansavailla olevan materiaalin lattialämmiteisiin tiloihin. Se on myös erittäin hyvä kosteiden tilojen materiaali, sillä se ei luista jalan alla edes märkänä. Vuolukivi louhitaan Itä-Suomesta, eli se on Suomessa kotoperäinen materiaali.

Vuolukiven hoito

Vuolukivi on tiivis, mutta rasvaa imevä materiaali. Se tulee suojata suoja-aineella, jotta sen puhtaanapito on helppoa alusta alkaen. Suojattuna vuolukivi kestää kauniina vuosikymmeniä. Myymme vuolukivelle sopivaa laadukasta myrkytöntä pinta-aktiivista suoja-ainetta. Pakkauskoot 1,25 dl -1 litra. Saat meiltä oston yhteydessä tarkat ohjeet kiven suojakäsittelyyn.

Kiinnostuitko?

  • jos olet valmis tilaamaan, katso toimituserävaihtoehdot ja lisää ostoskoriin.
  • tai lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi.
  • Jos tilaat yli 20 m2 erän, pystymme yleensä laskemaan sinulle pienen alennuksen hinnasta.

KYSYTTÄVÄÄ?

Kysy rohkeasti sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847 lisätietoja vuolukivestä ja muista luonnonkivistämme sekä niiden hoidosta ja suojauksesta.

Palaa takaisin Laatat ja mosaiikit -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino 25 kg