fbpx
Sale!
, ,

Stala/Alveus Intermezzo 30 Concrete, komposiittiallas

127,60 

Intermezzo 30 on innovatiivinen yksittäisallas, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja tyyliä silmällä pitäen. Altaan keskimääräistä suuremman tilavuuden ansiosta suurikokoisten paistinpannujen ja kattiloiden tiskaus helpottuu huomattavasti. Allas soveltuu tasoon upotettavaksi tai alta-asennukseen/kiinnitykseen.

INTERMEZZO 30 on innovatiivinen yksittäisallas, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja tyyliä silmällä pitäen. INTERMEZZO 30:n keskimääräistä suuremman tilavuuden ansiosta suurikokoisten paistinpannujen ja kattiloiden tiskaus helpottuu huomattavasti. Innovatiivisen ja tyylikkään vaakasuuntaisen ylivuodon ansiosta INTERMEZZO-altaiden tilavuus on 40 % suurempi kuin muissa saman kokoluokan altaissa. Allas soveltuu tasoon upotettavaksi tai alta-asennukseen, ja se voi olla valinnaisesti joko laskutason vasemmalla tai oikealla puolella.

Betoninsävyinen INTERMEZZO 30 on valmistettu GRANITAL-materiaalista. Tämä materiaali muodostuu korkealaatuisella sidosaineella toisiinsa yhdistetyistä graniittihiukkasista. Se tekee altaasta lujan ja joustavan sekä hyvin lämpöä kestävän.

Pituus 620 mm, leveys 480 mm, syvyys 200 mm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.