fbpx
Sale!
,

Alveus Quadrix 50 Twilight – Musta Granital Kivikomposiittiallas

206,55 

Musta kivikomposiittiallas Quadrix 50 on puhdaslinjaisesti muotoiltu, suuri ja syvä allas, joka on suunniteltu vaatievien käyttäjien tarpeisiin. Tyylikäs suorakulmainen ylivuoto on Quadrix 50 -altaan ainutlaatuinen piirre. Allas soveltuu tasoon upotettavaksi tai alta-asennukseen. Altaassa on vaijeripohjaventtiili. Allaskaappin tulee olla vähintään 60 cm.

Quadrix 50 on valmistettu Granital-materiaalista. Tämä materiaali muodostuu korkealaatuisella sidosaineella toisiinsa yhdistetyistä graniittihiukkasista. Tämä tekee altaasta lujan ja joustavan sekä hyvin lämpöä kestävän.

Varasto loppu

Musta QUADRIX 50 Twilight on puhdaslinjaisesti muotoiltu, suuri ja syvä allas, joka on suunniteltu vaativien käyttäjien tarpeisiin. Suurtenkin astioiden, kuten uunivuokien, tiskaaminen käy helposti reilun kokoisessa altaassa. Tyylikäs suorakulmainen ylivuoto on QUADRIX 50 -altaan ainutlaatuinen piirre. Allas soveltuu tasoon upotettavaksi tai alta-asennukseen. Altaassa on vaijeripohjaventtiili.

QUADRIX 50 on valmistettu GRANITAL-materiaalista. Tämä materiaali muodostuu korkealaatuisella sidosaineella toisiinsa yhdistetyistä graniittihiukkasista. Se tekee altaasta lujan ja joustavan sekä hyvin lämpöä kestävän. Pituus 560mm, leveys 460mm, syvyys 200mm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.