fbpx
Ale!

Grillikivi pallogrilliin

76,00 113,00 

Hanki grillikivi pallogrilliin ja vie pallogrillaus uudelle tasolle! Vuolukivestä tehdyllä grillikivellä paistat grillattavat tasaisesti meheviksi.

Valmiina varastossa vain muutama kappale, joten tarkasta varastotilanne puhelimitse 050 4718847 tai sähköpostilla ja tilaa noudettavaksi 2-3 arkipäivää ennen noutoa! Toimitus myös postitse, postikulut kotimaahan alkaen 24,90€.

Poista

Grillikivi pallogrilliin

Hanki grillikivi pallogrilliin ja vie pallogrillaus uudelle tasolle! Vuolukivestä tehdyllä grillikivellä paistat grillattavat tasaisesti meheviksi. Meillä ei ole tarpeeksi isoa pyöreää poranterää, jotta saisimme tehtyä isompia pyöreitä grillikiviä, joten teemme isommat pallogrillin grillikivet 8- kulmaisina käsityönä. Täysin pyöreitä pizzakiviä saat 34 cm halkaisijalla 20 mm  paksuudessa. Pyöreitä grillikiviä teemme myös halkaisijaltaan 26 cm. Nyt valmistamme myös 30 cm halkaisijalla.

Tämän sivun valmistuotteina olevat suomalaisesta vuolukivestä tehdyt 20 mm paksut grillikivet sopivat käytettäväksi sekä hiili- että kaasugrillissä. Klapigrilliin suosittelemme laavakiveä, sillä se kestää vuolukiveä paremmin lämpötilanvaihteluita.

MITTAUSOHJE – Grillikivi pallogrilliin

Minkä kokoinen kivi pallogrilliisi sopii? Mittaa grillin sisämitta ja poista 10-15 mm mitasta, jotta ilma pääsee kulkemaan grillissä. Huom! Tilaa kivi, jonka isompi mitta mahtuu grilliisi, siis esim. 40-43 cm kivessä tulee pallogrillisi olla halkaisijaltaan vähintään 44 cm (huomioiden 10 mm ilmankulkuvara).

Tilaa mittatilauksena, jos et löydä valmiskokoa!

Jos et löydä listasta pallogrilliisi sopivaa kokoa, teetä tarpeesi mukainen grilliin tai toki myös uuniin mittatilauksena. 8-kulmaisissa kivissä mittatilauslisä sisältyy hintaan. Kannattaa siis käyttää hyväksi tilaisuus hankkia grilliisi juuri oikeankokoiset kivet edullisesti mittatilauksena.

Grillikiven pallogrilliin saat tilattua myös 18-millisestä laavakivestä tehtynä.

15€ mittatilauslisä ei koske 8- kulmaisia kiviä, joten kysy tarjous sähköpostitse.

Grillikiven HOITO ON HELPPOA

Grillikiven hoito on helppoa. Öljyämällä kiven ruokaöljyllä kivi ei ime itseensä muita rasvoja. Lue lisää grillikiven hoidosta täältä.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PAISTOKIVIIMME

Kotimaisesta vuolukivestä tehtynä saat sekä valmiskiviä että mittatilauskiviä seuraavissa paksuuksissa: 15 mm, 20 mm, 25 mm ja 30 mm. Laavakiveä saat 18 mm paksuna. 25 mm paksu vuolukivi on tilapäisesti loppu.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino Ei saatavilla/-tietoa