fbpx
Sale!

Grillikivi/Kylmäkivi, 8-kulma

65,60 90,40 

Hanki grillikivi pallogrilliin ja vie pallogrillaus uudelle tasolle! Vuolukivestä tehdyllä grillikivellä paistat grillattavat tasaisesti meheviksi.

Valmiina varastossa vain muutama kappale, joten tarkasta varastotilanne puhelimitse 050 4718847 tai sähköpostilla ja tilaa noudettavaksi 2-3 arkipäivää ennen noutoa! Toimitus myös postitse, postikulut paketin koon mukaan.

Grillikivi/Kylmäkivi,  8-kulma

Hanki grillikivi pallogrilliin tai kylmäkiveksi.  Ja vie pallogrillaus uudelle tasolle! Vuolukivestä tehdyllä grillikivellä paistat grillattavat tasaisesti meheviksi. Teemme isommat pallogrillin kivet 8- kulmaisina käsityönä. Monen asiakkaamme mielestä tämä 8-kulmainen kivi on hyvinkin mukavan muotoinen, erilainen. Ja jäähän pallogrilliisi reilusti ilmankiertotilaa.   8-kulmaisen vuolukivestä valmistettavan grillikiven max mitta on 39 cm.  Tällöin käytössämme on  20 mm paksu vuolukivi. 8-vuolukivi toimii myös mukavasti kylmäkivenä juhlapöydässä huomiota herättävällä muodollaan.

Tämän sivun valmistuotteina olevat suomalaisesta vuolukivestä tehdyt 20 mm paksut grillikivet sopivat käytettäväksi sekä hiili- että kaasugrillissä. Klapigrilliin suosittelemme laavakiveä, sillä se kestää vuolukiveä paremmin lämpötilanvaihteluita. Laavakiviä ei ole nyt tilapäisesti saatavana.

Koska kivimateriaalin saatavuus vaihtelee, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin ja selvitämme saatavuuden tuotapikaa ja annamme tarjouksemme/ehdotuksemme kiven valinnassa. Olemme hyvin joustavia toimitusten ja mittojen suhteen.

MITTAUSOHJE – Grillikivi pallogrilliin

Minkä kokoinen kivi pallogrilliisi sopii? Mittaa grillin sisämitta ja poista 10-15 mm mitasta, jotta ilma pääsee kulkemaan grillissä.

Tilaa mittatilauksena, jos et löydä valmiskokoa!

Jos et löydä listasta pallogrilliisi sopivaa kokoa, teetä tarpeesi mukainen grilliin tai toki myös uuniin mittatilauksena. 8-kulmaisissa kivissä mittatilauslisä sisältyy hintaan. Kannattaa siis käyttää hyväksi tilaisuus hankkia grilliisi juuri oikeankokoiset kivet edullisesti mittatilauksena.

Grillikiven pallogrilliin saat tilattua myös 18-millisestä laavakivestä tehtynä.

Tällä hetkellä laavakivi on loppu varastostamme. Vain pieniä kivilevyjä löytyy.  

Grillikiven HOITO ON HELPPOA

Grillikiven hoito on helppoa. Öljyämällä kiven ruokaöljyllä kivi ei ime itseensä muita rasvoja. Lue lisää grillikiven hoidosta täältä.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PAISTOKIVIIMME

Kotimaisesta vuolukivestä tehtynä saat sekä valmiskiviä että mittatilauskiviä seuraavissa paksuuksissa: 15 mm, 20 mm ja 30 mm. Laavakiveä saat 18 mm paksuna. Laavakivi tilapäisesti loppu.  25 mm paksu vuolukiveä on nyt saatavana. l

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa