fbpx
Sale!
, ,

Kylmäkivi & Lämpökivi. VuolukiviSydän.

Original price was: 111,00 €.Current price is: 83,25 €.

VuolukiviSydän. Uusinta uutta HelaStonelta. VuolukiviSydän toimii erinomaisesti kylmä- ja lämpökivenä. KiviSydän pakastimeen ja kylmänä pöytään kattausalustaksi = KYLMÄKIVI. KiviSydän uuniin/grilliin/takan lämpöön ja kuumana pöytään = LÄMPÖKIVI. Kätevää ja taloudellista.  Tämän ”pikkusydämen” koko : 245×270. Paksuus 30 mm. Sydämellisiin tarjoiluihin. Jokainen vuolukiviSydän on yksilönsä! Luonnonkivitaidetta. Ikääkin yli 2 miljardia vuotta.

Tiesitkö, että vuolukivi toimii erinomaisesti sekä kylmä- että lämpökivenä? Siis kylmätarjoilussa ja lämpötarjoilussa! VuolukiviSydän  pakastimeen ja kylmänä pöytään. VuolukiviSydän uuniin tai grilliin lämpenemään, ja kuumana pöytään.

Vai mitä tuumaat? Valmistimme nyt suomalaisesta vuolukivestä SYDÄMELLISEEN TARJOILUUN vuolukivisydämiä. Tämän vuolukivisydämen max mitat noin 245 x 270. Vuolukiven paksuudeksi valitsimme 30 mm. Jokainen vuolukivisydän on yksilöänsä. Väriltään, kuosiltaan ja kuvioinniltaan. Vuolukiveä louhitaan Pohjois-Karjalasta, Juuasta. Kansallispuistomme Kolin kupeesta. Vuolukiven ikä on uskomattomat yli 2 miljardia vuotta.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.