fbpx

Laavakivi 18 mm

45,00 89,00 

18 mm paksu laavakivi on vuolukiveäkin kestävämpi kuumissa lämpötiloissa. Sopii siis erinomaisesti grilliin ja varovasti myös avotulelle.

Valmiina vain yksi koko, tee mittatilaus haluamallesi koolle! Katso mittatilausohjeet alta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Laavakivi mittatilauksena grilliin tai uuniin!

Teetä juuri tarpeesi mukainen laavakivi grilliin tai uuniin mittatilauksena. 18 mm paksu laavakivi on vuolukiveäkin kestävämpi kuumissa lämpötiloissa. Laavakivi sopii siis erinomaisesti grilliin ja varovasti myös klapilämmitteiseen grilliin, kun tuli on sammumassa ja hiillos muodostumassa.

Mittausohje – laavakivi grilliisi sopivaksi

Mittatilauslisä vain 15 €! Kannattaa käyttää hyväksi tilaisuus hankkia grilliisi juuri oikeankokoiset kivet edullisesti mittatilauksena. Mittaa grillin sisämitta ja poista työstövaraa 2-3 mm etu-takareunan mitasta ja 10-20 mm sivureunojen mitasta, jotta ilma pääsee kulkemaan grillissä.

Haluatko korvata koko grillin paistoalan kivellä, vai haluatko säilyttää osan alasta ritilällä?

Me suosittelemme koko alan korvaamista kivellä, koska kivi paistaa myös makkarat aivan yhtä hyviksi kuin ritilä, ja saat kiven päällä saat makkarat myös käristettyä osittain mustiksi tarvittaessa, jos sellaisesta tykkäät. Ainoa, mikä jää pois, on rasvan valuminen grilliin, ja sitä mukaa rätinä, liekit ja epätasainen kypsyminen. Voit siis aivan hyvin poistaa parilan tai ritilän kokonaan ja korvata nämä kivellä.

Tai voit säilyttää osan paistoalasta ritilällä ja korvata loput kivellä. Parilasta suosittelemme luopumaan kokonaan, koska laavakivi on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin valurautaparila, mutta parempi ja mikä tärkeintä, paljon helppohoitoisempi!

Tilaa tai kysy lisätietoja

Ilmoita haluamasi koko ja laskemme sinulle tarjouksen tai kerro, jos tarvitset apua mittaamiseen! Tilaukset ja kyselyt osoitteesta tervetuloa@helastone.fi. Kun olet valmis tilaamaan, lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Tutustu myös muihin paistokiviimme

Kotimaisesta vuolukivestä tehtynä saat sekä valmiskiviä että mittatilauskiviä seuraavissa paksuuksissa: 15 mm, 25 mm ja 30 mm.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...