fbpx

KGS Total Clean – Kiven puhdistusaine-setti

25,90 

KGS Total Clean kiven puhdistussetti koostuu Total Clean Daily -päivittäispuhdistusaineesta, Total Clean Intensive -tehopuhdistusaineesta sekä mikrokuituliinasta.

Total Clean Daily: Ammattimainen pesuaine päivittäiseen kiven puhdistukseen. Alkalinen puhdistusaine (pH 10), joka soveltuu kaikille kiillotetuille ja karkeille kivi- ja keraamisille pinnoille.

Total Clean Intensive: Tehokas puhdistusaine pinttyneen lian puhdistukseen. Alkalinen puhdistusaine (pH 14), joka soveltuu kaikille hiotuille ja/tai kiillotetuille kivi- ja keraamisille pinnoille. Soveltuu laimennettuna päivittäiseen puhdistukseen

Osasto:

KGS Total Clean kiven puhdistusainesetti koostuu Total Clean Daily -päivittäispuhdistusaineesta, Total Clean Intensive -tehopuhdistusaineesta sekä mikrokuituliinasta. Laadukkaat pesuaineet, jolla keittiön kivitason puhdistus ja hoito onnistuu ammattimaisin ottein. Tuotteiden avulla puhdistat mm. keittiön kivitasot, hautakivet ja muut kivitasot tehokkasti, mutta hellävaraisesti.

Tuotteet soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Voidaan käyttää graniitille, marmorille, betonille, komposiitille ja keramiikalle. Hinta-laatusuhteeltaan loistava tuote niin ammattilaiselle kuin kuluttajalle. Kivilaattojen, hautakivien ja keittiön kivitason puhdistus pinttyneestä tai kevyestä liasta KGS Total Clean Set:n avulla.

Total Clean Daily: Ammattimainen pesuaine päivittäiseen kiven puhdistukseen. Alkalinen puhdistusaine (pH 10), joka soveltuu kaikille kiillotetuille ja karkeille kivi- ja keraamisille pinnoille.

Total Clean Intensive: Tehokas puhdistusaine pinttyneen lian puhdistukseen. Alkalinen puhdistusaine (pH 14), joka soveltuu kaikille hiotuille ja/tai kiillotetuille kivi- ja keraamisille pinnoille. Soveltuu laimennettuna päivittäiseen puhdistukseen.

Paino 2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.