fbpx

Marmo Barrier marmorille

10,00 62,00 

Tuote soveltuu kiillotetulle marmorille ja muille kiillotetuille kivipinnoille, joiden imukyky (huokoisuus) on alhainen.

Pakkaamme itse tuotteen pienempiin myyntikokoihin, jotta sinun ei tarvitse ostaa litran purkkia pientä marmoritasoa varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

MARMORIN SUOJAUS SUOJA-AINEELLA MARMO BARRIER

Marmorin suojaus suoja-aineella on tärkeä tehdä heti marmorilattian tai marmoriseinän asennuksen jälkeen, jotta jokapäiväinen hoito on jatkossa helpompaa. Italialaisen Gealin valmistama Marmo Barrier -kiiltävän kiven suoja-aine on vesiohenteinen, ekologinen ja liuotinvapaa suoja-aine, jolla suojaat marmorin ja muut kiiltävät kivet.

Huom! Marmo Barrier ei suojaa marmoria happopitoisten aineiden, kuten punaviinin tai sitruunahapon syövyttävältä vaikutukselta!

OMINAISUUDET

Tuote kyllästää kiven tehokkaasti kosteutta ja öljyä hylkiväksi sekä suojaa kiven pinnan vaikeata likaa ja tahroja vastaan. Tuote säilyttää materiaalin luonnollisen ulkonäön ja sallii materiaalin normaalin hengittämisen. Siitä ei jää minkäänlaisia myrkyllisiä jäämiä käsitellyille pinnoille.

Tuote sisältää modifioituja siloksaanipolymeereja vesipohjaisessa emulsiossa. Ei sisällä liuottimia.

KÄYTTÖKOHTEET

  • kiiltäväpintaisiksi käsitelty marmori-, graniitti- ja muut luonnonkivimateriaalit, joiden imukyky (huokoisuus) on alhainen
  • lattia- ja seinämateriaalit
  • laatat ja mosaiikit
  • sisätilat
  • kosteat ja kuivat tilat
  • keittiötasoille suosittelemme elintarvikehyväksyttyä Skudoa tai CounterProta.

KÄYTTÖOHJEET 

Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tuotetta levitetään kuiville, puhtaille pinnoille. Sammuta lattialämmitys edellisenä päivänä. Huolehdi tehokkaasta ilmanvaihdosta. Vältä myös ihokosketusta ja roiskeita silmiin.

Tuotteen voi levittää sumuttamalla ja samanaikaisesti levittämällä, maalipensselillä tai -telalla, pehmeällä liinalla tai tupolla. Tuotetta levitetään tasaisesti koko käsiteltävälle pinnalle.

Noin 5 minuuttia annostelun jälkeen imeytymätön tuote poistetaan imeyttämällä se pehmeään imukykyiseen liinaan. Tuotteen kuivumisen (2-4 tuntia) jälkeen voidaan käsitellyn pinnan kirkkautta lisätä hankaamalla sitä pehmeällä liinalla tai tupolla tai lattianhoitokoneella ja pehmeällä laikalla (valkoinen).

Avaa maahantuojan käyttöohje (pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle).

MARMORIN SUOJAUS SUOJA-AINEELLA– NÄIN TUOTE TOIMII

Tuote on pinta-aktiivinen aine, joka toimii kiven pinnalla tukkien kiven mikrohuokoset, mikä estää neste- ja rasvapisaroiden imeytymisen kiveen. Kivi kuitenkin säilyttää hengittävyytensä, koska aine ei estä vesihöyryn kulkemista. Marmo Barrier ei jätä materiaalin pinnalle kalvoa tai muuta kiven väriä tai pintakäsittelyä.

Käsittely uusitaan, kun vesi tai muut aineet alkavat imeytyä kiven huokosiin. Uusimisväli riippuu paljon puhdistusvälistä ja käytettävistä aineista. Suositeltu käsittelynuusimisväli on 1-2 kertaa vuodessa.

RIITTOISUUS

1 litra tuotetta riittää 15-40 m2:n käsittelyyn. Yleensä yksi annostelukerta on riittävä.

TURVALAUSEKKEET

Marmo Barrier on kemikaali. Käytössä on huomioitava valmistajan turvallisuusohjeistus (turvallisuusohjeet englanniksi, pdf-tiedosto).

Tuotetta ei ole luokiteltu vaaralliseksi eikä myrkylliseksi. Astia on pidetttävä suljettuna. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotteesta on tarvittaessa saatavilla EU:n direktiivin 91/155 mukainen käyttöturvallisuustiedote, jossa on lisätietoja tuotteen myrkyllisyydestä ja vaarallisuudesta.

Tuote hävitetään erikseen myrkyttömänä, vaarattomana jätteenä.

TEKNISET TIEDOT

Maahantuoja: Beretta Palvelut oy

Valmistaja: Geal

Tuotteen tekniset tiedot (englanniksi, pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle).