fbpx

Prevent 2 Pietra vuolukivelle

10,00 62,00 

Tuote soveltuu mattahiotulle, hiotulle ja harjatulle vuolukivelle, marmorille ja muille luonnonkiville.

Pakkaamme itse tuotteen pienempiin myyntikokoihin, jotta sinun ei tarvitse ostaa litran purkkia pientä marmoritasoa varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

VUOLUKIVEN SUOJAUS SUOJA-AINEELLA PREVENT 2 PIETRA

Vuolukiven suojaus suoja-aineella on tärkeä tehdä heti lattian tai seinän asennuksen jälkeen, jotta jokapäiväinen hoito on jatkossa helpompaa. Italialaisen Gealin valmistama Prevent 2 Pietra -mattakiven suoja-aine on vesiohenteinen suoja-aine, jolla suojaat vuolukiven ja muut mattapintaiset kivet.

Prevent 2 Pietra sopii myös kiiltävien kivien käsittelyyn, mutta suosittelemme kiiltäville kiville sille varsinaisesti kehittettyä Marmo Barrier-suoja-ainetta.

OMINAISUUDET

Tuote kyllästää kiven tehokkaasti kosteutta ja öljyä hylkiväksi sekä suojaa kiven pinnan vaikeata likaa ja tahroja vastaan. Tuote säilyttää materiaalin luonnollisen ulkonäön ja sallii materiaalin normaalin hengittämisen. Siitä ei jää minkäänlaisia myrkyllisiä jäämiä käsitellyille pinnoille.

HUOM! Käsittely ei suojaa kalkkipitoisia materiaaleja (marmori ja kalkkikivi) happojen syövyttäviltä vaikutuksilta.

Tuote sisältää silaaneja/siloksaaneja ja fluorattuja kopolymeerejä vesialkoholi-seoksessa.

KÄYTTÖKOHTEET

  • hiottu ja harjattu vuolukivi, marmori, graniitti, liuskekivi, muut luonnonkivilaadut sekä mosaiikkibetoni
  • lattia- ja seinämateriaalit
  • laatat ja mosaiikit
  • sisätilat ja ulkotilat
  • kosteat ja kuivat tilat
  • keittiötasoille suosittelemme elintarvikehyväksyttyä Skudoa tai CounterProta.

KÄYTTÖOHJEET 

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Levitä pehmeällä kankaalla, mopilla, maalitelalla tai kevyesti sumuttamalla. Levitä ainetta tasaisesti koko pinnalle. Annostelu tehdään puhtaalle kuivalle tai melkein kuivalle pölyttömälle pinnalle. Jos materiaalissa on samea pinta käsittelyn kuivumisen jälkeen, on suositeltavaa poistaa se kuivalla kankaalla pyyhkäisemällä tai lattienhoitokoneella kuivalla pehmeällä laikalla. Työskenneltävä yli +10C lämpötilassa.

Annostelu: Käyttömäärät ja levityskerrat riippuvat suojattavan materiaalin huokoisuudesta ja imukyvystä. Todella huokoisille materiaaleille (esim. hiekkakivi) annostellaan 2-3 kertaa. Normaalisti 1-2 annostelukertaa riittää. Uusi annostelu tehdään aina kuivuneelle pinnalle.

Avaa maahantuojan käyttöohje (pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle).

VUOLUKIVEN SUOJAUS SUOJA-AINEELLA– NÄIN TUOTE TOIMII

Tuote antaa materiaalille näkymättömän suojan vesi- ja öljypohjaisen lian ja nesteiden imeytymistä vastaan. Suojauskäsittely sallii rakenteen normaalin hengittämisen.

Se säilyttää materiaalin luonnolliset värit. Prevent 2 Pietra kestää hyvin ultraviolettisäteilyä eikä muuta kiven värejä.

Käsittely uusitaan, kun vesi tai muut aineet alkavat imeytyä kiven huokosiin. Uusimisväli riippuu paljon puhdistusvälistä ja käytettävistä aineista. Suositeltu käsittelynuusimisväli on 1-2 kertaa vuodessa.

RIITTOISUUS

Riittoisuus riippuen kivipinnan huokoisuudesta 5-12 m2 per litra. Kaksinkertainen käsittely lisää suojauksen kestoaikaa.

TURVALAUSEKKEET

Prevent 2 Pietra on kemikaali. Käytössä on huomioitava valmistajan turvallisuusohjeistus.

Tuotteella ei ole vaarallisuudesta kertovaa varoitusmerkkiä.

Turvalausekkeet: S2 Pidettävä lasten ulottumattomissa. S7 Astia on pidettävä tiukasti suljettuna.

TEKNISET TIEDOT

Maahantuoja: Beretta Palvelut oy

Valmistaja: Geal

Tuotteen tekniset tiedot (englanniksi, pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle).