fbpx

Graniittitasot

Graniittitasot edulliseen hintaan ja nopeasti perheyritykseltä Hyvinkäältä. Kaikki materiaalit suoraan omassa varastossa.

GRANIITTITASOT MATERIAALINA

Graniitti on kestävä ja kaunis luonnonmateriaali. Se on allergiavapaa, luonnollinen materiaali, joka on helppo pitää puhtaana ja kauniina vuosikymmenten ajan. Siksi se sopii sisustajalle, joka arvostaa kestävyyttä ja ajattomuutta. Jokainen kivitaso on uniikki, ja varsinkin kivet, joissa on värivaihteluita ovat kuin taideteoksia, joiden muotoihin voi uppoutua.

GRANIITTITASON PAKSUUS

Myymme suuren osan graniittitasoista uusiin kohteisiin 20 mm paksuudessa. Ohuemman, 20 mm kivitason myötä keittiön ilme säilyy keveänä.

Remonttikohteisiin, joissa säästetään vanhat rungot, puolestaan myymme paljon 30 mm graniittia, koska aiemmat tasot ovat usein noin 30 mm paksut, ja remontointi helpompaa 30 mm kivitasoilla.

30 mm tasoilla saat muutenkin halutessasi korostettua kiven jykevää vaikutelmaa keittiöössäsi tai missä tilassa kiveä käytätkin.

PYYDÄ TARJOUS!

Tee tarjouspyyntö lomakkeella (avautuu uudelle välilehdelle) tai lähettämällä meille sähköpostia (tervetuloa@helastone.fi). Anna alustavat tiedot keittiösi mitoista, tarvittavista työstöistä sekä materiaaleista, joilla toivot meidän tekevän sinulle tarjouksen.

TILAA MALLIPALA!

Jos haluat nähdä materiaalit livenä ennen tilausta, tilaa mallipalat (mielellään max. 2-3 eri materiaalia) veloituksetta osoitteesta tervetuloa@helastone.fi.

Näytetään kaikki 15 tulosta