fbpx

Perheyritys Hyvinkäällä

HelaStonelta saat luonnonkivet, työstön ja asennuksen luotettavasti vuosikymmenten ammattitaidolla. Tuomme tuotteemme itse maahan, joten myyntiketjussa ei ole turhia väliportaita. Tämä sekä hyvät verkostomme takaavat kilpailukykyisen hintatason sekä nopean toimituksen vähittäismyynnin ja toimitusmyyntierien osalta. HelaStone kuuluu luottokelpoisuusluokituksessa parhaaseen luokkaan AAA+. 

Etsitkö osoitetta tai yleisiä yhteystietoja? Löydät ne täältä.

KIVIKAUpalla teitä palvelee

Kivikauppavastaavamme Raili

  040 504 1776
  raili.kovero@helastone.fi

Raili markkinoi somessa ja Tori.fi:ssä, suunnittelee toimintaa ja palvelee teitä kivikaupalla pääasiassa lauantaisin.

ASIAKASPALVELIJAMME samuli

  050 471 8847 
   samuli@helastone.fi

Samuli tekee tarjoukset, laskuttaa ja palvelee teitä kivikaupalla maanantaista perjantaihin klo 12-18.

Tehdas

Tehtaamme sijaitsee 1,5 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Pystymme valmistamaan joustavasti mittatilaustöitä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä mittatilaustyöasioissa – tee tarjouspyyntö – pystymme lähes varmasti toteuttamaan toiveesi!

tehtaalla TEITÄ palveleE

Kivimestarimme Veijo

  0400 410 249
  veijo.helasmeri@helastone.fi

Toimitusjohtaja ja kivimestari Veijo työstää ja usein myös toimittaa kivet asiakkaille.

Kivityöntekijämme Mikael

 ei työpuhelinnumeroa

Mikael Heiskanen hioo, kiillottaa, sahaa, leikkaa tilatut kivet.

tukea ely-keskukselta

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myönsi kesäkuussa 2021 HelaStonelle kehittämisavustusta kivitehtaan tuotannon tehostamishankkeelle.

EU-ohjelma: Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma. Toimintalinja: 8 REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet. Erityistavoite: PK-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta.

Myönnetty yrityksen kehittämisavustus yhteensä: 9 940 euroa tai max. 20% kokonaiskuluista. Hankkeen tuki käytetään kivitehtaan tuotannon tehostamiseen; hankintaan tehtaalle kiven työstökone (ns. CNC-kone) sekä hiontakone ja koulutetaan henkilökunta niiden käyttöön. CNC-kone saapui Suomeen 9/2021 ja on heti tehostanut toimintaa ja vähentänyt huomattavasti kuljetuksen päästöjä; nyt omalla tehtaalla pystytään tekemään kivitasoihin aukot, jotka aiemmin piti kuljettaa yhteistyökumppanille työstöä varten.

 

helastonen historia

HelaStone on perustettu vuonna 1947. Vuosikymmenien varrella eri nimillä toimineen yrityksen toimialoina on ollut mm. tukkukauppa, maahantuonti ja rakentaminen. Nykyisessä muodossa HelaStone on toiminut 2010-luvun alusta. Toiminta alkoi varastomyyntinä Klaukkalassa. 

Kivikauppa Hyvinkään keskustassa avattiin 2017 vuoden alussa.