fbpx

Lämmönvaraajakivet

Lämmönvaraajakivet – helppo ja edullinen tapa saada lisää tehoa puulla lämmittämiseen

Suomalaisesta vuolukivestä valmistetut lämmönvaraajakivet tehdään mittojen mukaan juuri sinun puuhellasi, kamiinasi tai muun tulipesän päälle tai sivuille sopiviksi.

Miten valitsen sopivan paksuuden?

Vuolukiveä on varastossamme 40 – 60 mm paksuudessa. Annamme suosituksemme sopivasta paksuudesta tarjouksen yhteydessä, mutta toki saat valita paksuuden itsekin. Yleissääntö – mitä suurempi pinta-ala, sitä ohuempi kivi riittää. Yleisin kiven paksuus puuhellaan 40  mm. Pienen kamiinan päälle suosittelemme hieman paksumpaa kiveä, joko 50 tai 60 mm.

Korotuspalat

Kaikkien muiden, paitsi takan päälle (ja sivuille) tulevien lämmönvaraajakivien alle tulee asentaa 10-15mm paksuiset korotuspalat. Suoraan tulisijan päälle vuolukiveä ei voi laittaa, sillä muuten kivi halkeaa lämmitettäessä. Korotuspalat varmistavat, että ilma saa kiertää vapaasti kiven alla. Liitämme aina oston yhteydessä korotuspalojen käyttöohjeen PDF-muodossa.

Tee tarjouspyyntö

Mittaa noin-mitat ja kysy tarjousta tai lisätietoja tervetuloa@helastone.fi tai 050 471 8847. Voit myös täyttää lomakkeen tilataksesi kivet (avautuu uuteen välilehteen).
Hintaesimerkkejä löydät allaolevista tuotekategorioista.

Lue testitulokset ja vakuutu!

Lue myös blogistamme asiakkaamme Paunon testitulokset siitä, kuinka hyvin lämmönvarauskivet todella varaavat lämpöä!

Tervetuloa lämmönvarauskiviasiakkaaksemme satojen, satojen  tyytyväisten joukkoon!

Näytetään kaikki 19 tulosta