fbpx
Sale!

Lämmönvaraajakivi PorinMatin päälle

198,40 

Lämmönvaraajakivi PorinMatin päälle lämpöä varaamaan ja luovuttamaan. Kiven koko 510x310x45. Etureunassa pyöristykset, takana viisteet. Korotuspalat (10 mm paksua vuolukiveä) sis. hintaan/toimitukseen.

Valmistamme PorinMatin lämmönvaraajakivet nykyään CNC-kiventyöstölaitteistolla.  Paino 45 mm paksulla vuolukivellä noin 19  kg. Nyt mahtava -20% alennus normihinnasta. Tilaa heti!

Ota meihin yhteyttä!

Saatavuus: 17 varastossa

Lämmönvaraajakivi PorinMatin päälle

Asiakkaidemme pyynnöstä valmistamme lämmönvaraajakiviä suomalaisesta vuolukivestä PorinMatin päälle. Tässä kyseessä todella vanha PorinMatti.  Kiven mitta 510×310, takaosassa viisteet ja edessä pyöristykset. Käytämme nyt 45  mm paksua vuolukiveä; Tulikivi Blue harjattu kuosi. Paino noin 19 kg.

Valmistamme tilauksesta myös 60mm paksusta vuolukivestä. Paino noin 25 kg++. Pyydä tarjous.

Korotuspalat sis. hintaan. – Ne tulee laittaa kansitason ja vuolukivitason väliin; lämmönkierto. Otatko yhteyden meihin toimitusta ajatellen. Lähetämme Postin sopimusrahtina ns. display lavalla (600×400).  Rahtimaksusta annamme tarjouksen, kerrothan postinumeron. Noutaa voit Hyvinkäältä, kivitehtaaltamme.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Lämmönvaraajakivi on vaivaton laittaa paikoilleen – suunnittelemme kivet niin, että jokaisen palan maksimipaino on 12-15kg, jotta kiviä on helppo nostella. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

 

TOIMITUSTAVAT

  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kiviverstaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.