fbpx

Lämmönvaraajakivi avotakan päälle

262,00 

Kuvan mukainen avotakan kansi 45  mm paksusta vuolukivestä 2-osassa valmistettuna hintaan 262€. Nyt käytettävissä Tulikivi Blue kauniilla harjatulla kuosilla.  Kokonaispaino noin  40-41  kg. Tällaiset ”kulmikkaan” muotoiset lämmönvaraajakivet valmistamme kivisahalla (emme CNC-kiventyöstölaitteistolla).

Kuvan avotakan kannen päällinen kokoa noin  565×590 (siis ilman viisteitä). 40 mm paksulla vuolukivellä hintaa tulisi 177 € (painoa noin 34-35 kg). 60 mm paksulla 253,50  € (paino noin 51-52 kg) Nämä hinnat ovat siis laskennallisia/viitteellisiä hintoja; kiven hinta riippuu sen koosta, muodosta ja kiven paksuudesta. Nyt mukava tarjous!  Tutustu.

Laita meille tarjous sähköpostitse! Muista mainita mitat ja mahdolliset viisteet. Viisteellisissä töissä tarvitsemme sapluunan.

Avotakan päälle kauniit, mittatilaustyönä tehdyt kivet

Valmistamme suomalaisesta vuolukivestä mittatilaustyönä lämmönvaraajakivikansia mm. avotakkojen päälle lämpöä varaamaan,  kosteutta karkottamaan ja sähköä säästämään.  Lähetätkö piirroksen tai sapluunan, ja kerrot koon. Annamme tarjouksen tuotapikaa. Vuolukiven paksuudet nyt 40, 45, 52  ja 60 mm.

Annamme tarjouksemme, kun lähetät mitat/piirroksen/sapluunan. Tiedustelut osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi.

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

Yleensä suosittelemme hankkimaan kivet 12-15kg paloissa, jotta kiviä on helppo nostella ja halkeamisriski pysyy pienempänä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa takkoihin tulevissa kivissä. Takkojen lämmönvaraajakivissä yhden kivenpalan paino on yleensä n. 20kg, mutta se voi olla enemmänkin. Takan päälle tulevan kiven alle ei myöskään tarvitse asentaa korotuspaloja.

 

TOIMITUSTAVAT

  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.