fbpx
Sale!

Lämmönvaraajakivellä takka varaavaksi

226,95 

Lämmönvaraajakivi ilahduttaa pitkään! Tässä tyytyväisen asiakkaamme palaute:

”Olemme erittäin tyytyväisiä kiviin, toimivat todella hyvin. Olemme käyttäneet kahtena viikonloppuna niitä, ovat olleet kullan arvoisia –On joka sentin arvoinen.” -Marjut,  Vantaa

Lämmönvaraajakivet tehdään suomalaisesta vuolukivestä. Kuvan kiven mitat ovat 700x460x60mm. 3-osassa. Hinta 267€. Kok. paino 54kg. Nyt mukava tarjous. Tutustu ja tilaa!

 

 

Lämmönvaraajakivi säästää sähköä!

Valmistamme suomalaisesta vuolukivestä tehdyt lämmönvaraajakivet jokaiseen tulisijaan. Kiveä saatavilla paksuuksilla 40, 45, 52 ja 60mm. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

Yleensä suosittelemme hankkimaan kivet 12-15kg paloissa, jotta kiviä on helppo nostella ja halkeamisriski pysyy pienempänä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa takkoihin tulevissa kivissä. Takkojen lämmönvaraajakivissä yhden kivenpalan paino on yleensä n. 20kg, mutta se voi olla enemmänkin. Takan päälle tulevan kiven alle ei myöskään tarvitse asentaa korotuspaloja.

 

TOIMITUSTAVAT
  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.