fbpx

Lämmönvaraajakivi piippuaukolla

Tämä kuvan mukainen lämmönvaraajakivi valmistettiin koossa 495 x 352 mm, kiven paksuus 60 mm. 2-osassa. Piipun halkaisija 157 mm. Työstimme aukon CNC-kiventyöstölaitteistolla.  Varaa rutkasti lämpöä.

Tämä ei ole varastotuote. Valmistamme tilauksesta. Toimitusaika pari viikkoa tilauksesta/maksusta. Myös muilla mitoilla. Pyydä tarjous sähköpostitse tai lomakkeen kautta.

Lämmönvaraajakivi, jossa piippuaukko

Lämmönvaraajakiviä voi tehdä myös piipullisiin tulipesiin! Tällöin työstämme kiven CNC-koneella. Tätä varten tarvitsemme joko sapluunan tai hyvin tarkat mitat. Nämä mitat syötetään koneeseen, jolloin kone alkaa poraamaan tismalleen syötettyjen mittojen muotoista ja -kokoista reikää. Jos piippu sijaitsee tulisijan keskellä, tulee kivi sahata kahtia.

 

Sähkönsäästöä vaivattomasti

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Lämmönvaraajakivi on vaivaton laittaa paikoilleen – suunnittelemme kivet niin, että jokaisen palan maksimipaino on 12-15kg, jotta kiviä on helppo nostella. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

 

Toimitustavat
  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kiviverstaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.