fbpx

Puulieden kansipatteristo

279,70 

Puulieden päälle mittatilauksena tehty lämmönvarauspatteristo on helppo tapa lisätä puulieden lämmitystehoa.

Suomalaisesta vuolukivestä tehdyt lämmönvarauskivet varaavat itseensä lämpöä lämmityksen aikana ja luovuttavat sitä tasaisesti huoneilmaan pitkään tulen sammumisen jälkeen. Huone pysyy siis tasaisen lämpimänä pitkään lämmityksen jälkeen.

Lämmönvarauskivillä säästät lämmityskuluissa ja tasaat huoneen lämpötilavaihteluita. Säästät rutkasti sähkölaskussa.

Kansikuvan tyylikkäästi uudistettu puuliesi sai päälleen 40 mm paksut lämmönvaraajakivet. Jos kansitason koko on 580 x 900 mm. 4-osassa, 279,70 €. Nyt -10% alennus normihinnoista!

 

 

Kiinnostuitko?

  • Lue lisää alta, ml. hintaesimerkkejä!
  • Kysy tarjousta! Kerro kannen noin-koko, niin ehdotamme sopivaa paksuutta ja laskemme sinulle hinnan.

 

Lämmönvaraajakivet suoraan kivitehtaaltamme Hyvinkäältä.

Puuhellan,  puulieden ja kamiinan kansipatteristolla roimasti lisää lämmönvaraavuutta – ja sähkönsäästöä! Vuolukivi karkottaa myös kosteutta ja koleutta!

Puuhellan ja puulieden sekä kamiinoiden  kansipatteristolla saat roimasti lisää lämmönvaraavuutta kotisi tai mökkisi tupaan. Olemme tehneet satoja, satoja ja satoja  vuolukivipatteristoja puuhellojen,  puuliesien ja kamiinoiden kansien päälle suomalaisiin koteihin, kesämökeille ja huviloille.

Nyt saatavana viittä paksuutta: 30, 40, 45, 52 ja 60 mm.

Mihin lämmönvaraajakivet sopivat?

Usein puuhella on vanha, mutta toki kivet sopivat myös uuden puulieden päälle asennettaviksi. Lämmönvaraajakivet tehdään aina mittatilaustyönä, joten ne sopivat kaikkien valmistajien puuhelloihin. Eniten olemme tehneet kansia näille merkeille: Rosenlew, Högfors, Narvi sekä paikallamuuratut puuhellat. Jos puuhella on vanha ja kulunut, mutta ei puhkipalanut, säästyt uuden kansilevyn hankkimiselta hankkimalla kivet kannen päälle; saat puulieden ilmeen uudistettua siistiksi, ja lisäksi lisäät puuhellan lämmönvaraavuutta roimasti! Vuolukivipatteristo ei sovi korvaamaan valurautakantta, eli kansi pitää jättää paikoilleen, ja sen on oltava tarpeeksi vahva ja hyväkuntoinen kannattaakseen kivien painon. Esimerkkipaino 90 x 50 cm kokoiselle puuhellaan kansipatteristolle 40 mm kivestä tehtynä on noin 48-49 kg kiloa. Vuolukivi painaa noin 26-28 kg/m2/10 mm – joten nyt voit itse laskea painoja lämmönvarauskiville. Mutta kyllä meidän asiakaspalvelijamme mielellään  laskevat lämmönvarauskivien painot niin halutessasi. Kerro tästäkin tarjousta pyytäessäsi.

Esimerkkihintoja

  • 580×900 mm-kokoiselle puu-uunin lämmönvarauspatteristolle 40 mm kivestä tehtynä 280 euroa. Neljästä osasta valmistettuna. Kokonaispainoa kertyisi noin 56 kg.
  • 400x500mm-kokoiselle kamiinanpäällykselle 45 mm kivestä tehtynä 161 euroa. Kahdesta osasta valmistettuna. Kokonaispaino olisi 24,5  kg. 45 mm vuolukivi Tulikivi Blue harjatulla kuosilla.

Toimitustavat

  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 2-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta/maksusta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue lisää

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

 

Saatat myös pitää...