fbpx

Takan tuunaus varaavaksi

”Ohessa kuvat tuunauksesta ennen- ja jälkeen. Hyvä tuli ja toimii niinkuin pitääkin eli meilläkin on nyt varaava takka.
T. Martti Karhu Kotkasta”

Näin totesi tyytyväinen asiakkaamme vuolukivipatteristostaan. Kuvissa näkyy takka ennen ja jälkeen lämmönvaraajakivien asennusta.

Me HelaStonella teemme mittatilaustyönä lämmönvaraajakivet joka takkaan. Voimme tehdä kiviä myös takan sivuihin ja etuosaan mittojen mukaan. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse. Muista mainita tarkat mitat ja haluamasi paksuus sekä puhelinnumerosi. Tarvitsemme postiosoitteesi, jos haluat myös rahtitarjouksen.

Kivien kiinnitystä emme tarjoa, tämä asiakkaan tulisi hoitaa itse.

Myös takan sivut voi tuunata varaaviksi!

Yleensä, kun takan lämmönvaraajakivistä puhutaan, tarkoitetaan takan päälle tulevasa ns. lämmönvaraajakivi”kantta”. Ihan yhtä hyvin voi takan sivutkin vuorata vuolukivellä, jolloin maksimoidaan lämmönvaraavuus. Lämpö ei tällöin pääse karkaamaan takan sivuiltakaan.

Takan sivulle tulevien kivien kiinnitykseen tarvitaan asiakkaalta itseltään hieman tuunaustaitoa. Valmistamme kivet mittojen mukaan, mutta asennusta emme voi valitettavasti tarjota. Onneksi kuitenkin monelta suomalaiselta löytyy kädentaitoja, joilla kivien kiinnitys hoituu näppärästi.

Takan sivujen kivien paksuudeksi suosittelemme 30-40mm. Tällä hetkellä varastostamme löytyy 30 ja  40 mm kiveä. Takan päällinen tulee tehdä paksummasta, 40 – 60 mm kivestä.

 

Toimitustavat

  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kiviverstaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.