fbpx

Kamiinanpäällys vuolukivestä

192,00 

Vuolukivikansi kamiinan päällä lisää kamiinan lämmönvaraavuutta huimasti! Kamiinaa lämmitettäessä lämpöenergia varastoituu vuolukiveen ja tulen hiivuttua vuolukivi luovuttaa lämpöä tasaisesti pitkän aikaa.

Lämmönvarauskivillä säästät lämmityskuluissa ja tasaat sisäilman lämpötilavaihteluita.

Koska kamiinan kansipinta-ala on varsin pieni, suosittelemme sen päälle hieman paksumpaa (52 – 60 mm paksua) kantta kuin puuliesiin.

Jos kaipaat vieläkin paksumpaa kantta kamiinasi päälle, voimme valmistaa 40 mm paksusta vuolukivestä kaksi päällekkäin ratkaisuna.

Kannet tehdään kamiinan koon, kiven varastotilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan 1-3 palasta.

Kuvagallerian ensimmäisen kuvan UPO-kaminassa käytetty lämmönvaraajana on suomalaista 50 mm paksua vuolukiveä. Kannen koko on 390 x 590 mm. Valmistettuna kahdesta osasta. Painoa yhteensä tällöin noin 32 kg. Vuolukivi painaa noin 27-28 kg/m2/10 mm. Joten voit itsekin laskeskella kamiinasi kansitason painoa. – Toki asiakaspalvelijamme laskevat sinulle painon, voit tätäkin palvelua pyytää tarjouspyynnön yhtydessä. Nyt -10% alennus normihinnasta.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Lämmönvaraajakivipäällys kamiinan päälle

Valmistamme suomalaisesta vuolukivestä lämmönvaraajakiviä kamiinoiden ja puuhellojen päälle. Vuolukivi varaa lämpöä ja luovuttaa sitä pikkuhiljaa huonetilaan. Näihin lämmönvaraajakiviin ovat sadat, sadat ja sadat asiakkaamme olleet tyytyväisiä. Nyt käytettävissämme 40, 45, 52  ja 60 mm paksua kiveä. Kamiinan/puuhellan kansitason ja vuolukivilevyjen väliin tulee aina laittaa korotuspalat, nekin vuolukiveä. Tässä kyseessä ilmankierto! Toimitamme korotuspalat toimituksen yhteydessä veloituksetta. Korotuspalat valmistamme normaalisti 10 mm paksusta vuolukivestä, halutessasi paksummastakin, 15, 20 mm.

Annathan kamiinan kansitason koon (leveys x syvyys) ja toivottu kiven paksuus, annamme hinnan tuotapikaa. Tiedustelut sähköpostin kautta osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi. Toimitukset Postin sopimusrahtina pihaan, annathan postinumeron. Kivet voit noutaa toki Hyvinkään kiviverstaaltamme, jos haluat säästää rahdissa.

Hinta esim. Upo kamiinan päälle 60 mm kivestä, kahdesta osasta valmistettu lämmönvaraajakivi koolla 385×590 mm, hinta 192 €. Kokonaispaino reilut  38 kg.

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Lämmönvaraajakivi on vaivaton laittaa paikoilleen – suunnittelemme kivet niin, että jokaisen palan maksimipaino on 12-15kg, jotta kiviä on helppo nostella. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

 

TOIMITUSTAVAT
  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.