fbpx

Lämmönvaraajakivi terästakan päälle

348,00 

Sähkönsäästöä! Kuvan Koza/AB/S/DR terästakan päälle valmistettu lämmönvaraajakivi suomalaisesta vuolukivestä. Ovaalin muotoinen. Max mitat 524 x 418 mm. Kiven paksuus 40 mm. Asiakkaalta saadun sapluunan mukaan. Annamme lopullisen tarjouksen saatuamme sapluunan.

Hinta 348 €. Voimme valmistaa myös 60 mm paksusta kivestä hintaan 379 €. Korotuspalat sisältyvät hintaan.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse! Mainitse takkasi noin-mitat ja haluamasi paksuus. Jos kyseessä on pyöreä/kaareva muoto, tarvitsisimme sapluunan.

Terästakankin voi tehdä varaavaksi!

Myös terästakkoihin voi laittaa päälle vuolukiveä lämpöä varaamaan. Pyöreissä muodoissa käytämme CNC-konetta. Koneen ohjelmointia varten tarvitsisimme sapluunan. Sen voi lähettää kaupallemme osoitteeseen Kauppalankatu 2, 05900 Hyvinkää.

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

Yleensä suosittelemme hankkimaan kivet 12-15kg paloissa, jotta kiviä on helppo nostella ja halkeamisriski pysyy pienempänä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa takkoihin tulevissa kivissä. Takkojen lämmönvaraajakivissä yhden kivenpalan paino on yleensä n. 20kg, mutta se voi olla enemmänkin. Takan päälle tulevan kiven alle ei myöskään tarvitse asentaa korotuspaloja.

 

TOIMITUSTAVAT
  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.