fbpx

Pizza & paisto & grilli & kylmäkivet

HelaStonen pizzakivi – hinta ja laatu kohdallaan!

HelaStonen pizzakivi – hinta ja laatu kohdallaan!  Meiltä saat vuolukivestä tehdyt kotimaiset pizzakivet edulliseen hintaan. Osta pizzakivi valmistuotteena tai mittatilauksena ja tee keittiöstäsi huippuravintola. Vihdoin saat tavallisessa sähköuunissa pizzaasi rapean pohjan – kuin hyvässä pizzeriassa.

Pizzakivi on myös paistokivi ja kylmäkivi

Pizzakivellä paistat rapeaksi myös leivät, ranskalaiset perunat, uunijuurekset ja karjalanpiirakat. Pizzakivet toimivat myös kylmäkivinä ja pitävät esim. kalan tai kakun pitkään kylmänä ja tuoreena!

Miten valitset oikean paksuisen pizzakiven, paistokiven tai kylmäkiven?

Mitä ohuempi kivi, sitä nopeammin saat kiven lämpenemään haluttuun lämpötilaan. Jos olet kiireinen perjantaipizzakokki, joka haluaa rapeita pizzoja sähköuunissa, 15 mm ja 20 mm kivet sopivat erinomaisesti tarpeisiisi.

Mitä paksumpi kivi, sitä pidempään kivi varaa ja luovuttaa lämpöä. Jos siis leivot leipää tai pizzaa juureen ja paistat ne kenties jopa leivinuunissa, valitse paksumpi 25  mm tai 30 mm vuolukivi.

Kylmäkiven valinnassa huomioi pakastimen koko, sekä se, kuinka kauan ruoat ovat noutopöydässä. 20 mm vuolukivi sopii kakkujen alustaksi juhlien ajaksi, mutta jos tarve on pitää maito tai voi viileänä usean tunnin ajan vaikkapa kahvilassa, valitse paksumpi kivi, jopa 40 mm. Pyydä tarjous 40 mm ja sitä paksummista kylmäkivistä sähköpostitse!

Mahtava myös grillikivenä!

Paistokivet toimivat erinomaisesti myös grillauksessa. Grillaa näillä kivillä kaikkea lihasta kasviksiin ja hedelmiin. Grillattavat lihat ja kasvikset kypsyvät tasaisesti ja saavat ihanan rapean pinnan ja pysyvät sisältä mehukkaina.

Kotimainen kivi  & kotimainen työstö – 100% suomalainen siis!

Paistokivet sahataan mittaan Hyvinkään verstaallamme Itä-Suomen Juukasta louhitusta vuolukivestä. Kysy tarjousta isommista eristä!

Laavakiveä, jota myöskin myymme paistokiveksi, ei löydy Suomen maaperästä, ja kivi onkin kotoisin Kiinasta, mutta senkin työstämme mittatilauksena sinulle suomalaisin voimin.

Puhdistus ja hoito

Pizzakivi on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Lue lisää paistokiven hoidosta täältä.

Mittatilauksena + 15 €

Mittatilauslisä vain 15 €! Tilaa sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi kertomalla tarvitsemasi koko ja paksuus. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Uuniin

Kiven hinta lasketaan samalla neliömetrihinnalla kuin muidenkin kivien. Mittatilauksen tekemällä saat juuri sen kokoisen ja paksuisen paistokiven kuin tarvitset.

Grilliin

Kiven hinta lasketaan samalla neliömetrihinnalla kuin muidenkin kivien. Mittatilauksen tekemällä saat korvattua grillistäsi haluamasi kokoisen paistoalan kivellä. Voit poistaa parilan tai ritilän kokonaan ja korvata nämä kivellä.

Ihan parasta on tehdä koko paistoala kivestä. Mittausohje: Mittaa grillin sisämitta ja poista työstövaraa 2-3 mm etu-takareunan mitasta ja 10-20 mm sivureunojen mitasta, jotta ilma pääsee kulkemaan grillissä.

Tilaa mittatilaustyöt sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi!

Muita tuotteita vuolukivestä

Samasta materiaalista valmistamme myös

Näytetään kaikki 20 tulosta