fbpx

Misa Laavukiukaan vaihtokivet

85,00 340,00 

Vuolukiven koko 500 x 300 x 30 mm. Huom! Kiven paksuus alkuperäinen  30 mm! Vaihtokivet Misa Laavukiukaaseen. Nyt uusi sileä, ”eläväinen” kivikuosi Tulikivi Classic.  Suosittelemme vaihtamaan koko sarjan kerralla.

Valmistamme Misa laavukiukaan vaihtokiviä suomalaisesta vuolukivestä.

Vuolukivellä loihdit virkistävät ja pehmeät löylyt.  Misa Laavukiukaan kiven koko on 500x300x30 mm. Nyt saimme hankittua uuden, laadukkaan erän 30 mm paksuista Tulikiven Classic vuolukiveä, sileällä mutta ”eläväisellä” kuosilla. Suosittelemme, että vaihdat kaikki kivet kerralla ja ennen kaikkea silloin jos kivet ovat olleet kovassa käytössä pidemmän aikaa. Myymme toki kappaleittainkin, Tulikiven Classic, sileällä  kuosilla  85 €/kpl.

Toimitamme Postin sopimusrahtina ympäri Suomen.  Tilausta tehdessäsi kerrothan postinumerosi, niin osaamme laskea rahtikustannuksen.  Misa Laavukiukaan kivet toimitetaan Postin sopimusrahtina ns. display lavalla (600×400) kotipihaan. Rahtikustannus määräytyy matkan pituuden mukaan, joten tilausta tehdessä tulee ottaa tämä asia huomioon. Noutaa voi Hyvinkäältä, kiviverstaaltamme.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Vaihtokivi

1kpl, Koko setti – 4kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.