fbpx
Sale!

Kylmäkivi ja paistokivi 25 mm

50,15 61,20 

25 mm paksu vuolukivi varaa paljon lämpöä tai kylmää ja soveltuukin erinomaisesti mm.

  • kylmäkiveksi noutopöytään, nyt myös pyöreänä!
  • ammattimaiseksi pizzakiveksi grilliin tai sähköuuniin
  • pöytägrillauskiveksi illanistujaisiin
  • leivänpaistoon

Tilaa valmiskoko ostoskorin kautta tai sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi. Tai tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva kivi mittatilauksena. Mittatilauslisä vain 15 €!

Toimitus kotimaan postipakettina alkaen 19,90€.

Kylmäkivi ja paistokivi 25 mm

Kylmäkivi ja paistokivi 25 mm on niin paksua kiveä, että lämmönvaraavuus alkaa olla todella korkea! Siksi paksumpi kivi sopii erinomaisesti

  • kylmäkiveksi tilanteisiin, jossa kylmänä säilytettävät ruoat ovat pitkään huonelämpötilassa.
  • ammattimaisempaan pizzan- ja leivänpaistoon, jossa paistetaan kerralla tai peräkkäin suuri määrä pizzaa tai leipää, mutta uuni ei ole kovin tehokas.
  • pöytägrillauskiveksi

Miksi valita vuolukivi kylmäkiveksi?

Vuolukivi on kotimainen kivi, ja se on elintarvikehyväksytty, eli täysin luonnollinen ja turvallinen. Voit siis laittaa tarjoiltavat ruoat sen päällä ilman lautasta. Vuolukivi ei ime hajuja itseensä, eli voit tarjoilla myös esim. graavilohen suoraan kiveltä, puhdistaa kiven käytön jälkeen huolellisesti, ja käyttää seuraavalla kerralla kiveä vaikka kakun alustana. Lue täältä ohjeet kylmäkiven sopivan paksuuden valintaan.

Pizzakiven paksuuden valinta

Lue täältä ohjeet sopivan pizzakiven paksuuden valintaan.

Sopii myös pöytägrillauskiveksi

Pöytägrillauskivi kuumennetaan uunissa kuumaksi, kannetaan pöytään ja ruoat paistetaan sen päällä pöydässä. 25 mm kivessä on jo tarpeeksi massaa, jotta kivi pysyy kuumana tarvittavan ajan.

Sama kotimainen paistokivi vuolukiveä – monta eri paksuutta ja kokoa

Myös muita paksuuksia: 15 mm, 20 mm, 25 mm  ja 30 mm. Paistokiven saat tilattua myös 18-millisestä laavakivestä tehtynä.

Kylmäkiven hoito on helppoa

Vuolukiven hoito on helppoa. Öljyämällä kiven ruokaöljyllä kivi ei ime itseensä muita rasvoja. Jos käytät kiveä kylmäkivenä, käytön jälkeen voit pestä kiven varovasti astianpesuaineella ja pehmeällä sienellä, kuivata ja laittaa kaappiin odottamaan seuraavaa käyttöä. Sama ohjeistus myös paistokivenä käytettäessä, mutta turhaa pesemistä tulee välttää, jos kiveä kuumennetaan usein. Lue lisää vuolukiven hoidosta täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Mittatilauslisä vain 15 €! Tilaa sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi kertomalla tarvitsemasi koko ja paksuus. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Kysy sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa