fbpx
Sale!
, ,

Kylmäkivi vuolukiveä Tulikivi Blue 30 mm

Original price was: 59,00 €.Current price is: 39,50 €.

Kylmäkivi 30mm, 300×300 erikoiserä Tulikivi Blue harjattu kuosi

Vuolukivi toimii erinomaisena kylmäkivenä hyvän lämmönvarauskykynsä johdosta. Laita kivi pakastimeen kylmenemään ja nosta kylmä kivi pöytään tarjoilualustaksi!

Tilaa valmiskoko ostoskorin kautta tai sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi. Tai tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva kivi mittatilauksena.

Toimitus kotimaan postipakettina alkaen 19,90€.

 

PAKSU PIZZAKIVI AMMATTILAISELLE TAI LEIVINUUNIIN

Paksu pizzakivi ammattilaiselle tai leivinuuniin. Tietääksemme markkinoiden paksuin pizzakivi, muhkea 30 mm, on valmistettu Itä-Suomen Juukasta louhitusta vuolukivestä. Sopii erinomaisesti ammattilaisen tai vakavasti itsensä ottavan amatöörin pizzakiveksi sähköuuniin tai leivinuuniin. Paksulla kivellä saat pizzaan ja leipään superrapean pohjan. Kerran lämmettyään kivi pysyy kuumana pitkään, ja pystyt paistamaan sillä monta pizzaa peräkkäin.

Valmistuotteena kaksi kokoa, tai tilaa kivi omilla mitoilla mittatilauksena; mittatilauslisä vain 15€.

30 mm vuolukivestä tehty paistokivi toimii erinomaisesti myös sähköuunissa, mutta paksu kivi lämpeää sähköuunissa pitkään, joten kiireiselle kokille suosittelemme ohuempia, 15 mm, 20 mm ja 25 mm paksuja kiviä. 30 mm kiveä on myyty paljon myös leivinuuniin. Leivinuunikäytössä käyttö omalla vastuulla, sillä olosuhteet leivinuunissa ovat paksullekin kivelle varsin haasteelliset!

PAKSU PIZZAKIVI SOPII MYÖS PAISTOKIVEKSI GRILLIIN

30 mm paistokivi toimii erinomaisesti myös grillissä ritilän päälle laitettuna. Grillissä pizzakivi lämpenee nopeasti ja saat vahdikkaasti paistettua pizzat tai mehevät pihvit isommallekin porukalle. Valurautaparilaa et enää tarvitse, jos vaihdat vuolukiveen. Jos et löydä juuri tarvitsemasi kokoista paistokiveä valmiina, tilaa meiltä paistokivet edullisesti mittatilauksena, niin kotigrilli muuntuu ammattikokin työkaluksi! Katso lisätiedot Pizzakivet ja paistokivet-sivulta tai tee suoraan tarjouspyyntö sähköpostitse, niin laskemme sinulle hinnan.

JA KYLMÄKIVEKSI

30 mm kivi toimii upeasti myös kylmäkivenä. 30 mm paksu kivi varaa jo hyvin kylmää, mutta jos haluat vielä enemmän kylmänvaraavuutta, pyydä tarjous 40 mm ja sitä paksummista kylmäkivistä sähköpostitse!

PIZZAKIVEN HOITO ON HELPPOA

Paistokivi on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Sähköuunissa voit käyttää leivinpaperia rapeuden kärsimättä, grillissä kaavit lastalla pois ruoantähteet ja pyyhkäiset rasvat talouspaperiin, ja valmista tuli! Ohjeet pizzakiven käyttöön ja hoitoon löydät täältä. Huomioithan huolellisen käyttöönottolämmityksen halkeamisriskin pienentämiseksi.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Mittatilauslisä vain 15 €! Tilaa sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi kertomalla tarvitsemasi koko ja paksuus. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Kysy sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 3 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...