fbpx

4 syytä, miksi kannattaa valita kivitaso keittiöön

Jos haaveilet kivitasoista keittiöön tai kylppäriin, mutta et tiedä, kannattaako sijoitus, lue asiakkailtamme kokoamamme 4 syytä, miksi kivitason hankinta todella kannattaa.

1. Kivitasot ovat ihania!

Työtasona grafiitinharmaa graniitti, välitilassa Tulikivi Blue -vuolukiveä.

Yleisin syy ostaa kivitason keittiöön on se, että asiakas pitää siitä, miltä kivitaso näyttää, tuntuu ja minkä ilmeen se antaa kodille. Tämä on siis tunnepuolen asia, joka varmasti sai sinutkin haaveilemaan. Mieti sitä iloa, minkä tunnet, kun sijoitat kivitasoon, ja se on kodissasi jatkossa aina. Mieti, miltä tuntuisi, jos valitsisitkin laminaattitason. Kuinka monta kertaa jaksaisit kuunnella itsesi sanovan mielessä: ”Olisipa ne kivitasot ihanat”?

2. Kivitasot ovat helppohoitoiset

Valkoinen kvartsitaso on huoleton kosteissa tiloissa.

Kivitasot kestävät kosteutta ja kuumuutta ihan eri tavalla, kuin muut materiaalit. Voit olla huoleton kokki, kun sinulla on keittiössä kivitasot! Sama juttu kylppärin puolella, tasot eivät pistä vedestä pahakseen!

3. Kivitasot kestävät kulutusta ja aikaa

Pure White -kvartsitasomme kestää kulutusta ja aikaa.

Keittiön laminaattitasot uuvahtavat usein jo parissa vuodessa ja saavat keittiön yleisilmeen näyttämään nuhjuiselta. Johonkin on tullut naarmu, jostain kohdasta pintaväri on kulunut tai aurinko on haalentanut värejä. Kivitason kanssa näin ei käy, vaan se kestää oikealla hoidolla kauniina vuodesta toiseen. Kun myyt asuntosi, jälleenmyyntiarvokin on korkeampi. Kivitasot mainitaan osana asunnon myynti-ilmoitusta!

4. Kivitasot näyttävät arvokkaalta

Kuvan tasot ovat Light Grey -kvartsia.

Monen uudiskohteen ostajat, jotka eivät ole päässeet vaikuttamaan kodin materiaalivalintoihin, marssivat kivikauppaamme ja haluavat vaihtaa käyttämättömät laminaattitasot kivitasoihin. Miksi? Bulkkirunkojen kanssa halvin mahdollinen laminaattitaso tuntuu laskevan uuden asunnon arvoa. Asiakkaamme haluavat kivitasot, jotta uudiskohteen arvokkaat neliöt myös näyttävät siltä.

Onko päätöksen tekeminen nyt helpompaa, kun luit tämän tekstin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *