fbpx
Ale!

Bianco Ibiza

90,00 

Upea läpikuultava lämpimänvalkoinen marmorilaatta, jossa on Carraran marmoria vähemmän kontrastia vaalean ja harmaan välillä.

Suuri, mutta rajoitettu erä.

Tilaa mallipala veloituksetta tästä.

Myymme myös yksittäiskappalein!

Poista

Bianco Ibiza – marmorilaatta

Bianco Ibiza -marmorilaatta on suomalaisille Bianco Carrara C:tä tuntemattomampi marmori. Se on ilmeeltään Bianco Carrara C:tä pehmeämpi, eli kiven valkoisen taustan harmaat kuviot ovat utuisempia. Yleisvaikutelma on pilvimäinen, harsomainen ja näin ollen hyvin lämminhenkinen ja kodikas.

TUOTTEEN VIIMEISTELY

Kiillotettu. Viistetty reuna.

Bianco Ibiza – MARMORILAATTA – KÄYTTÖKOHTEET

Bianco Ibiza sopii käytettäväksi kodin sisätiloissa sekä kuivissa että märissä tiloissa. Keittiössä materiaali sopii ala- ja yläkaappien väliseen välitilaan sekä hyvin suojattuna lattiaan. Muissa kuivissa tiloissa materiaali sopii sekä lattiaan että seinään. Kosteissa kylpyhuonetiloissa isot laatat sopivat seiniin. Lattiaan asennettuna isot laatat eivät toimi kosteissa tiloissa liukkauden vuoksi.

MARMORI MATERIAALINA

Marmori on kivimaailman herkkis. Se tulee suojata suoja-aineella, jotta sen puhtaanapito on helppoa alusta alkaen. Suojattunakaan marmori ei kuitenkaan kestä happohyökkäystä. Eli kaikki happamat nesteet, kuten sitruunamehu, viini, kahvi ja cola-juomat ovat marmorin vihollisia. Jos näitä nesteitä pääsee marmorin pinnalle, eikä niitä pyyhitä heti, voi marmorin kiille vaurioitua jo muutamassa minuutissa. Vaurio näkyy kiven pinnassa ”härmänä”, eli kiillon sumentumana, eikä sitä valitettavasti saa korjattua. Mutta kuten moni marmoria rakastava sanoo, marmorissa saa näkyä elämän jäljet.

Myymme marmorille ja muille kiiltäville kiville sopivaa laadukasta elintarvikehyväksyttyä suoja-ainetta. Pakkauskoot 1,25 dl -1 litra.

KYSYTTÄVÄÄ?

Kysy rohkeasti lisätietoja sähköpostitse marmorista ja muista luonnonkivistämme sekä niiden hoidosta ja suojauksesta.

 

Laatan koko

280 x 280 x 10 mm, 280 x 500 x 10 mm