fbpx
Sale!
,

Vuolukivimosaiikki

174,00 193,50 

Hinta per neliömetri/pakkaus.
Katso tarkemmat hinnat pudotusvalikosta.

Vuolukivimosaiikki sopii moneen: keittiön välitilaan, suihkutiloihin tai takkahuoneeseen. Taipuu hyvin kaatoihin tai vaikkapa ammeen verhoiluun.

Myyntierät: Neliömetreittäin, 10 kappaleen pakkauksissa ja myös yksittäiskappalein!

 

 

VUOLUKIVIMOSAIIKKI

Vuolukivimosaiikki soveltuu erinomaisesti sekä kostean että kuivan tilan pinnoittamiseen. Käytä yhdessä isomman vuolukivilaatan kanssa tiloissa, joihin tarvitaan kaatoa, tai pyöreitä muotoja.

LISÄTIETOJA TUOTTEESTA

Myydään arkkina. Arkin koko 300 x 300 x 10 mm, yksittäisen mosaiikkipalan koko 30 mm eli 3 cm.

Pintaviimeistely: Kiillotettu. Vuolukivi on kiillotettunakin puolimatta, ja jalan alla luistamaton materiaali.

VUOLUKIVIMOSAIIKKI MATERIAALINA

Vuolukivi on keskiharmaa, tiivis kivi. Tiiviytensä ansiosta se on painava, ja täten sen erityisominaisuus on erittäin hyvä lämmönvaraavuus. Tämä ominaisuus tekee vuolukivestä vertaansavailla olevan materiaalin lattialämmiteisiin tiloihin. Se on myös erittäin hyvä kosteiden tilojen materiaali, sillä se ei luista jalan alla edes märkänä. Vuolukivi louhitaan Itä-Suomesta, eli se on Suomessa kotoperäinen materiaali.

VUOLUKIVEN HOITO

Vuolukivi on tiivis, mutta rasvaa imevä materiaali. Se tulee suojata suoja-aineella, jotta sen puhtaanapito on helppoa alusta alkaen. Suojattuna vuolukivi kestää kauniina vuosikymmeniä. Myymme vuolukivelle sopivaa laadukasta myrkytöntä pinta-aktiivista suoja-ainetta. Pakkauskoot 1,25 dl -1 litra. Saat meiltä oston yhteydessä tarkat ohjeet kiven suojakäsittelyyn.

KIINNOSTUITKO?

  • jos olet valmis tilaamaan, katso toimituserävaihtoehdot ja lisää ostoskoriin.
  • tai lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi.
  • Jos tilaat yli 20 m2 erän, pystymme yleensä laskemaan sinulle pienen alennuksen hinnasta.

KYSYTTÄVÄÄ?

Kysy rohkeasti sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847 lisätietoja vuolukivestä ja muista luonnonkivistämme sekä niiden hoidosta ja suojauksesta.

Palaa takaisin Laatat ja mosaiikit -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Mitat Ei saatavilla/-tietoa