fbpx
Oletko etsimämme sisustusbloggaaja?

Oletko etsimämme sisustusbloggaaja?

Hei sisustusbloggaaja! Huomaathan, että tämä postaus on vuodelta 2019. Silloin vielä etsimme yhteistyökumppaneita someyhteistyöhön, mutta tällä hetkellä se ei ole yrityksellemme ajankohtaista. Eli etsithän toisia kiviliikkeitä yhteistyökumppaniksesi, onnea matkaan!

Vanha blogiteksti: Etsimme yhteistyökumppaniksi Sinua, sisustusbloggaaja! Voit olla aloitteleva tai jo runsaan lukijakunnan omaava bloggari tai Insta-vaikuttaja, kunhan sinulla on keittiö- tai kylpyhuoneremontti ajankohtainen syksyllä 2019 tai alkuvuodesta 2020.

Tarjoamme sinulle materiaalin kotisi keittiön tai kylpyhuoneen kivitasoiksi.

Valkea on toinen uutuusgraniiteistamme. Sen valko-harmaalle pohjalle on kuin rouhittu rosepippuria.

Toivomme sinun suorastaan syttyvän innostuksesta kivimateriaaleihin! Haluaisimme olla kanssasi keittiösi suunnitteluprosessissa, haastatella ja kuulla näkemyksiäsi suomalaisesta sisustuksesta. Haluaisimme pohtia kanssasi sisustuksen uusia tuulia ja julkaista yhteistyömme hedelmiä sosiaalisessa mediassa. 

Olemme avoimin aloittelijan mielin liikkeellä tässä yhteistyöpyynnössä, joten valmista konseptia meillä ei ole, vaan luomme sen yhdessä.

Meille on tulossa kaksi upeaa vaaleaa uutuusgraniittia, työnimiltään Valkea ja Angelin helmi. Ehkä tasosi on jompi kumpi näistä? Tai ehkä haluatkin valita jonkin jo mallistossamme olevista graniiteista tai kvartsitasoista?

Angelin helmi on toinen uutuuksista. Tässä kuvassa on noin 1×2 metrin kokoinen pala, eli Angelin helmen raidat ovat vahvat kuin linnun siipi!

Ota meihin yhteyttä tervetuloa@helastone.fi. Kerro, miten sinut löytää sosiaalisesta mediasta, ja minkälaisia ajatuksia sinulla on yhteistyön suhteen. Olemme yhteydessä sinuun! Odotamme kovasti sopivan yhteistyökumppanin löytymistä! Jännää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *