fbpx

Säästä sähkölaskussa lämmönvarauskivillä

Lämmitätkö taloasi sähköllä? Onko kodissasi puuhella tai -kamiina? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle sekä huonoja että hyviä uutisia:

Sähkön hinta nousee

Huonot uutiset varmaan tiesitkin: Sähkön hinta on kovassa nousussa ja talvelle ennustetaan kymmenien prosenttien hinnannousua, kertoo esim. tämä Iltasanomien juttu aiheesta.

Säästä sähkölaskussa avullamme

Hyvä uutinen on se, että autamme sinua säästämään lämmityskuluissa: Hankkimalla meiltä lämmönvarauskivet puuhellan tai kamiinan päälle saat samalla puumäärällä reilusti lisää lämpöä tupaan ja sähkön käyttötarve vähenee. Näin saat vähennettyä sähkölaskua huomattavasti.

Tarkkoja laskelmia emme pysty sähkönsäästöstä sinulle antamaan, mutta sadat tyytyväiset asiakkaamme, jotka ovat hankkineet meiltä lämmönvarauskivet ovat elävä todiste siitä, että nämä kivet toimivat!

Lähetä tarjouspyyntö

Säästä sähkölaskussa näin: Mittaa kotisi tai mökkisi puuhellan tai kamiinan päällys ja lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen tervetuloa@helastone.fi. Saat meiltä nopeasti tarjouksen ja jos hyväksyt sen, toimitamme tilauksesi muutamassa päivässä. Käytämme Postin sopimusrahtia. Rahtitarjousta varten tarvitsemme postinumeron.

Lue ja katso lisää kuvia lämmönvaraajakivet -tuoteosastolta

säästä-sähkölaskussa-lämmönvarauskivillä
Säästä sähkölaskussa! Kuvittele, mikä lämmönvarausero normaalin kamiinan ja tämän paksulla vuolukivellä vuoratun kamiinan välillä on. Käyttämämme suomalainen vuolukivi on lämmönsitomisominaisuuksiltaan kivien timanttiluokkaa!

3 ajatusta aiheesta “Säästä sähkölaskussa lämmönvarauskivillä”

 1. veijo pekkola

  Heippa.
  Olen käyttänyt kiviä A3 kokoisella puuhellallani muutaman kuukauden ja olen niihin ollut tyytyväinen.
  Nyt kuitenkin kun sutari kävi ja nuohosi hellan todettiin, että hellan suurin keittolevy on vääntynyt ylöspäin todella rajusti ja voin vain kuvitella miten kattila siinä keikkuisi. Tätähän ei varmaankaan tapahtuisi, jos kivet olisivat suoraan kosketuksissa hellan kanteen. Odottaisin, että vastaisitte ja selvittäisitte miksi korotepalat laitetaan.

  1. Raili Kovero

   Hei, kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen lämmönvaraajakiveen.. niin nyt kun sutari kävi.. niin mitä sitten?? Onhan sinulla varmasti korotuspalat lämmönvaraajakiven ja hellan kansitason välissä? Ilmankierto!!! Raili /HelaStone Oy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *