fbpx
Ale!

Pyöreä paistokivi & pizzakivi & kylmäkivi

29,00 79,00 

Nyt valmistamme suomalaisesta vuolukivestä Hyvinkään kiviverstaallamme myös pyöreitä pizzakiviä, paistokiviä ja kylmäkiviä.

Nyt saatavana myös raclette grilliin sopivia halk. 220 mm vuolukiviä. 29 €/kpl. Valmistamme tilaustyönä raclette grilliin sopivia kiviä 15 mm paksusta vuolukivestä.

Poista
Actual Length (mm)
Total Price

Pyöreä paistokivi 20 ja 30 mm

 

Pyöreä paistokivi sopii uuniin, grilliin tai kylmäkiveksi. Nyt myös raclette grilliin sopivia kiviä. Halk. 220 mm, paksuus 15 mm.

30 mm eli paksumpi kivi sopii erinomaisesti

  • kylmäkiveksi tilanteisiin, jossa kylmänä säilytettävät ruoat ovat pitkään huonelämpötilassa.
  • ammattimaisempaan pizzan- ja leivänpaistoon, jossa paistetaan kerralla tai peräkkäin suuri määrä pizzaa tai leipää, mutta uuni ei ole kovin tehokas.
  • pöytägrillauskiveksi

Miksi valita vuolukivi kylmäkiveksi?

Vuolukivi on kotimainen kivi, ja se on elintarvikehyväksytty, eli täysin luonnollinen ja turvallinen. Voit siis laittaa tarjoiltavat ruoat sen päällä ilman lautasta. Vuolukivi ei ime hajuja itseensä, eli voit tarjoilla myös esim. graavilohen suoraan kiveltä, puhdistaa kiven käytön jälkeen huolellisesti, ja käyttää seuraavalla kerralla kiveä vaikka kakun alustana. Lue täältä ohjeet kylmäkiven sopivan paksuuden valintaan.

Pizzakiven paksuuden valinta

Lue täältä ohjeet sopivan pizzakiven paksuuden valintaan.

Sopii myös grilliin

Pyöreä kivi sopii hienosti pyöreään grilliin.

Sama kotimainen paistokivi vuolukiveä – monta eri paksuutta ja kokoa

Tutustu myös suorakaiteen muotoisiin paistokiviin: 15 mm, 20 mm ja 30 mm. Paistokiven saat tilattua myös 18-millisestä laavakivestä tehtynä.

Kylmäkiven hoito on helppoa

Vuolukiven hoito on helppoa. Öljyämällä kiven ruokaöljyllä kivi ei ime itseensä muita rasvoja. Jos käytät kiveä kylmäkivenä, käytön jälkeen voit pestä kiven varovasti astianpesuaineella ja pehmeällä sienellä, kuivata ja laittaa kaappiin odottamaan seuraavaa käyttöä. Sama ohjeistus myös paistokivenä käytettäessä, mutta turhaa pesemistä tulee välttää, jos kiveä kuumennetaan usein. Lue lisää vuolukiven hoidosta täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Mittatilauslisä vain 15 €! Tilaa sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi kertomalla tarvitsemasi koko ja paksuus. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Kysy sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Halkaisija

26cm, 34cm, 22cm

Paksuus

20 mm, 30 mm, 15 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyöreä paistokivi & pizzakivi & kylmäkivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *