fbpx
Sale!

Pizzakivi, paistokivi 15 mm

36,00 52,00 

100% kotimainen, 15 mm paksu pizzakivi sopii hyvin sähköuuniin, grilliin ja muuhun käyttöön, missä kiveä tarvitsee liikutella usein; ohuempana kivenä se painaa vähemmän, ja on siksi helpompi liikutella.

Tilaa valmiskoko ostoskorin kautta tai sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi. Tai tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva kivi mittatilauksena. Mittatilauslisä vain 15 €!

Toimitus kotimaan postipakettina alkaen 19,90€.

Ohuempi pizzakivi uuniin

Pizzakivi uuniin tai grilliin kotimaisesta vuolukivestä. 15 mm vuolukivestä tehty paistokivi toimii erinomaisesti sähköuunissa. Se lämpenee paksumpia kiviä nopeammin, ja sitä on helpompi liikutella. Siksi se sopiikin pizzakiveksi ja paistokiveksi normaalille perjantaipizza-kokille. Meiltä saat toki myös paksummat 20 mm,  25 mm tai 30 mm paistokivet sekä valmistuotteina että mittatilauksena.

Nätti neliön muotoinen 300 x 300 x 15 mm pizzakivi on kevyt käsitellä. Suosituin sähköuuniin myytävä koko on suorakulmainen 300 x 365 mm pizzakivi, jossa paistopinta-alaa on hieman enemmän, mutta kivi mahtuu lähes uuniin kuin uuniin. Nämä kaksi pienintä kokoa ovatkin parhaat lahjakivet, jos et pääse mittaamaan lahjansaajan uunia. Useimpiin 60 cm leveisiin uuniin mahtuu myös 300 x 405 mm kokoinen kivi ritilöiden päälle, mutta kannattaa mitata uunin sisätila ennen tilausta.

Pizzakivi sopii myös paistokiveksi grilliin

15 mm paistokivi toimii erinomaisesti myös grillissä ritilän päälle laitettuna. Valurautaparilaa et enää tarvitse, jos vaihdat vuolukiveen. Jos et löydä juuri tarvitsemasi kokoista paistokiveä valmiina, tilaa meiltä paistokivet edullisesti mittatilauksena (+15€), niin kotigrilli muuntuu ammattikokin työkaluksi!

Ja kylmäkiveksi

Toimii myös kylmäkivenä, tosin kylmäkiveksi suosittelemme hieman paksumpia kiviä, kuten 20 mm paisto- ja kylmäkiveä.

Pizzakiven paksuuden valinta

Oletko vielä epävarma, minkä paksuinen pizzakivi sopisi sinun tai lahjansaajan tarpeisiin? Lue täältä lisäohjeistusta sopivan pizzakiven paksuuden valintaan.

Pizzakiven hoito on helppoa

Paistokivi on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Sähköuunissa voit käyttää leivinpaperia rapeuden kärsimättä, grillissä kaavit lastalla pois ruoantähteet ja pyyhkäiset rasvat talouspaperiin, ja valmista tuli! Lue lisää paistokiven hoidosta täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Mittatilauslisä vain 15 €! Tilaa sähköpostitse tervetuloa@helastone.fi kertomalla tarvitsemasi koko ja paksuus. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse, maksat sen, ja tilaus valmiina noutoon tai postitettavaksi noin 3-5 arkipäivän kuluttua.

Kysy sähköpostitse tai puhelimitse 050 4718847. Palaa takaisin Pizzakivet & paistokivet -etusivulle. Palaa takaisin Tuotevalikoimaan. Tutustu Facebook-sivuihimme tästä ja seuraa meitä myös Instagramissa!

Kivikauppiaamme suosittelee

Kivikauppiaamme Raili kertoo: ”Pidän tätä vuolukivestä valmistettua pizzakiveä kaiken aikaa uunin ritilällä. Riisipiirakoista ja patongeista saan superrapeita. Uuniruuat maistuvat todella herkullisille. Onkohan tässä luonnonkivellä kokkaamisessa jotakin luonnontaikaa?

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...