fbpx

Counterpro kivitasoille

42,00 

Counterpro on kivialan toimijoiden mukaan mukaan markkinoiden paras kivitasojen suoja-aine.

Elintarvikehyväksytty, joten sopii erinomaisesti etenkin elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien keittiötasojen käsittelyyn.

Saatavuus: 3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Graniittitason paras suoja-aine Counterpro

Graniittitason paras suoja-aine on Counterpro! Kivitason suojaus heti asennuksen jälkeen helpottaa kivitason jokapäiväistä hoitoa. Elintarvikehyväksytty, liuotinpohjainen italialaisen Tenaxin valmistama Counterpro -kivisuoja on usean kivialan toimijan mukaan markkinoiden paras kivitasojen suoja-aine. Sopii erinomaisesti etenkin elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien keittiötasojen käsittelyyn elintarvikehyväksynnän vuoksi.

Ominaisuudet

Counterpro kyllästää kiven tehokkaasti kosteutta ja öljyä hylkiväksi sekä suojaa kiven pinnan vaikeata likaa ja tahroja vastaan. Tuote säilyttää materiaalin luonnollisen ulkonäön ja sallii materiaalin normaalin hengittämisen. Siitä ei jää minkäänlaisia myrkyllisiä jäämiä.

Käyttökohteet

  • kivitasot: graniittitasot, terrazzo, marmoritasot ja muut luonnonkivitasot
  • sopii kiillotetuille, mattapintaisille, hiotuille ja harjatuille pinnoille
  • sopii myös betonin, mosaiikkibetonin ja keinokiven suojaukseen. 
  • sopii myös kvartsitasojen suojaukseen, mutta kvartsitasot eivät yleensä tarvitse suojausta paitsi joutuessaan suoraan auringovaloon. Tällöin suosittelemme suojaamaan tasot UV-säteilyltä suojaavalla Prevent 2- kivisuojalla.

Käyttöohjeet 

Levitetään liinalla ohuesti pölyttömälle ja rasvattomalle pinnalle. Kiven tulee olla täysin kuiva suojausta tehtäessä. Kuivuu erittäin nopeasti. Poista ylimääräinen aine minuutin kuluttua. Toista käsittely 10-15 minuutin kuluttua ja poista jälleen ylimääräinen aine minuutin kuluttua käsittelystä. Aineen sopivuus on hyvä varmistaa kokeilemalla tuotetta huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä.

Avaa valmistajan käyttöohje (ohjeet englanniksi, pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle tai kysy meiltä lisätietoa sähköpostitse.

Graniittitason paras suoja-aine toimii näin

Tuote on pinta-aktiivinen aine, joka toimii kiven pinnalla sulkien kiven mikrohuokoset, mikä estää neste- ja rasvapisaroiden imeytymisen kiveen. Kivi kuitenkin säilyttää hengittävyytensä, koska aine ei estä vesihöyryn kulkemista. Counterpro ei jätä materiaalin pinnalle kalvoa tai muuta kiven väriä tai pintakäsittelyä.

Käsittely uusitaan, kun vesi tai muut aineet alkavat imeytyä kiven huokosiin. Uusimisväli riippuu paljon tasojen käytöstä – minkälaisilla aineille sitä puhdistetaan, ja kuinka usein.

Riittoisuus

Graniitille ja marmorille riittoisuus on noin 30 m2 per litra (1 käsittely). 2,5 dl pakkauskoolla saat keittiötason tuplakäsiteltyä ainakin kaksi kertaa. Aine säilyy käyttökelpoisena noin kaksi vuotta avaamisesta.

Turvalausekkeet

Counterpro on kemikaali. Käytössä on huomioitava valmistajan turvallisuusohjeistus.

Tekniset tiedot

Maahantuoja: Levanto oy

Valmistaja: Tenax

Tuotteen tekniset tiedot (ohjeet englanniksi, pdf-tiedosto, avautuu uudelle välilehdelle).