fbpx

Skudo kivitasoille

14,90 52,55 

Skudo on markkinoiden paras vesiohenteinen suoja-aine. Elintarvikehyväksytty, joten sopii erinomaisesti etenkin elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien keittiötasojen käsittelyyn. Pakkaamme itse pienempiin pakkauskokoihin, jotta vältyt ison purkin ostamiselta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kivitason suojaus – vesiohenteinen Skudo Universal

Kivitason suojaus on hyvä tapa helpottaa kivitason jokapäiväistä hoitoa. Elintarvikehyväksytty, vesiohenteinen italialaisen Tenaxin valmistama Skudo -kivisuoja sopii erinomaisesti etenkin elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien keittiötasojen käsittelyyn elintarvikehyväksynnän vuoksi. Liuotinvapaa.

Ominaisuudet

Skudo kyllästää kiven tehokkaasti kosteutta ja öljyä hylkiväksi sekä suojaa kiven pinnan vaikeata likaa ja tahroja vastaan. Tuote säilyttää materiaalin luonnollisen ulkonäön ja sallii materiaalin normaalin hengittämisen. Siitä ei jää minkäänlaisia myrkyllisiä jäämiä.

Käyttökohteet

  • kivitasot: graniitti, marmori ja muut luonnonkivet
  • luonnonkivilaatat kodin kosteissa ja kuivissa tiloissa
  • sopii kiillotetuille, mattapintaisille, hiotuille, harjatuille, poltetuille ja käsittelemättömille pinnoille.
  • sopii myös betonin, mosaiikkibetonin ja keinokiven suojaukseen. 
  • sopii myös kvartsitasojen suojaukseen, mutta kvartsitasot eivät yleensä tarvitse suojausta paitsi joutuessaan suoraan auringovaloon. Tällöin suosittelemme suojaamaan tasot UV-säteilyltä suojaavalla Prevent 2- kivisuojalla.

Käyttöohjeet 

Levitetään liinalla ohuesti pölyttömälle ja rasvattomalle pinnalle. Kiven ei tarvitse olla täysin kuiva suojausta tehtäessä. Parempi tulos saavutetaan, kun käsittely uusitaan 30 minuutin kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Imeytymätön aine pyyhitään pois 20 minuuttia viimeisestä käsittelystä. Aineen sopivuus on hyvä varmistaa kokeilemalla tuotetta huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä.

Avaa valmistajan käyttöohje (ohjeet englanniksi, pdf-tiedosto).

Kivitason suojaus – näin tuote toimii

Tuote on pinta-aktiivinen aine, joka toimii kiven pinnalla tukkien kiven mikrohuokoset, mikä estää neste- ja rasvapisaroiden imeytymisen kiveen. Kivi kuitenkin säilyttää hengittävyytensä, koska aine ei estä vesihöyryn kulkemista. Skudo ei jätä materiaalin pinnalle kalvoa tai muuta kiven väriä tai pintakäsittelyä.

Käsittely uusitaan, kun vesi tai muut aineet alkavat imeytyä kiven huokosiin. Uusimisväli riippuu paljon tasojen käytöstä – minkälaisilla aineille sitä puhdistetaan, ja kuinka usein.

Riittoisuus

Pienen keittiön (noin 2-2,5 juoksumetriä kivitavaraa) graniittitasojen suojaamiseen riittää pienin pakkauskoko 1,25 dl, isommalle keittiölle saarekkeineen sopiva koko on 2,5 dl . Keskimääräinen riittoisuus 10-30 m2 per litra riippuen materiaalin huokoisuudesta.

Turvalausekkeet

Skudo on kemikaali. Käytössä on huomioitava valmistajan turvallisuusohjeistus (turvallisuusohjeet englanniksi, pdf-tiedosto).

Tekniset tiedot

Maahantuoja: Levanto oy

Valmistaja: Tenax

Tuotteen tekniset tiedot (ohjeet englanniksi, pdf-tiedosto).