fbpx

Universal Stone -puhdistusaine

23,00 

Universal Stone sopii erinomaisesti graniittisten ja kvartsikivisten kivitasojen ja luonnonkivilaattojen puhdistukseen.

650g pakkaus, jossa on mukana kaksi sientä.

 

Universal Stone – kivitasojen ja luonnonkivien puhdistusaine #1!

Kivitasojen puhdistus on Universal Stonen avulla helppoa! Universal Stone sopii erinomaisesti graniittisten ja kvartsikivisten kivitasojen ja luonnonkivilaattojen puhdistukseen. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä. Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Kivitasojen puhdistus – näin tuote toimii

Universal Stone -puhdistusaine levitetään kivitasolle tai luonnonkivipinnalle pakkauksen mukana tulevalla muovisella hankaussienellä seuraavasti:

1. Hiero hyvin kostutetulla sienellä muutaman kerran purkissa olevan aineen pintaa.
2. Puristele sientä siten, että sieneen tarttunut kiinteä aines liukenee ja sieni alkaa vaahdota.
3. Pese vaahdotetulla sienellä puhdistettava pinta. Tarvittaessa anna vaahdon vaikuttaa muutama minuutti.
4. Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla.

Joskus käsittely on toistettava muutaman kerran, jotta koko tahra saadaan pois.

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

Erittäin riittoisa

Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.

Käy kaikkeen kodin puhdistukseen

Universal Stone on nimensä mukaisesti yleispuhdistuaine, eli kivipintojen lisäksi puhdistat sillä samalla myös saunan lauteet, lasipinnat, kaakelit ja hanat. Universal Stonen löydät myös hyvinvarusteilluista kaupoista, kuten Prismasta, Puuilosta ja Tokmannilta.

Lue lisää

Lue lisää tuotteesta Universal Stone maahantuojan sivuilta. Suora linkki maahantuojan käyttöohjeeseen.

Lue lisää: