fbpx
Sale!

Lämmönvaraajakivi kamiinan päälle

358,20 

Muotoon työstetty lämmönvaraajakivi kamiinan päälle. Suomalaista vuolukiveä. Kiven paksuus 50 mm. Hormiaukko kivessä. Kuva asiakkaaltamme. Kamiina on ”V” merkkinen. Käytettävissä nyt 40, 45, 52 ja 60 mm paksuuksia. Kysy tarjousta. Tarkka sapluuna tarvitaan tämäntyyppisille kivitöille.

Nyt -10% alennus normihinnasta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Muotoon työstetty lämmönvaraajakivi kamiinan päälle

Valmistamme muotoon työstettyjä lämmönvaraajakiviä kamiinoiden päälle. Tässä ns. V-merkkinen kamiina. Muuta merkkiä asiakkaamme ei löytänyt kamiinasta. Materiaalina siis suomalainen vuolukivi 50 mm paksuudella. Normihinta tällaiselle lämmönvaraajakivelle noin 398 € muotoon työstettynä 2-osassa valmistettuna (CNC-konetyöstö). Nyt -10% alennus normihinnasta.

Tarvitsemme tätä työtä varten sapluunan.

 

SÄHKÖNSÄÄSTÖÄ VAIVATTOMASTI

Vuolukivi varaa lämpöä pitkään ja luovuttaa sitä ympäröivään ilmaan tasaisesti. Lämmönvaraajakivi on vaivaton laittaa paikoilleen – suunnittelemme kivet niin, että jokaisen palan maksimipaino on 12-15kg, jotta kiviä on helppo nostella. Vuolukivi on myös hyvä sijoitus, sillä lämpöä varaamalla ja säteilemällä kivi säästää kotitalouden sähkökuluissa!

 

TOIMITUSTAVAT
  • Valmiina noutoon tai toimitukseen noin 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta.
  • Pyydä tarjous rahtikuluista ja muista ilmoittaa samalla postinumerosi sekä puhelinnumerosi.
  • Voit noutaa tuotteet myös Hyvinkään kivitehtaalta (Niinistönkatu 2, 05800 Hyvinkää). Ilmoita noudosta hyvissä ajoin etukäteen numeroon 0400 410 249.

Lue asiakkaamme Paunon testitulokset vuolukiven lämmönvaraavuudesta täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.